Kaiku HR:n otteluraportti: SaiPa - TPS 0-6

TPS matkasi keskiviikkona Lappeenrantaan tavoitteenaan katkaista kahden ottelun tappioputki. Kauan ei tarvinnut odotella ennen kuin verkko helähti - TPS:n puolustaja Max Lindroth kiersi maalin, ja siirsi kiekon ohi SaiPa-maalia vartioineen Kari Piiroisen. Muutamaa minuuttia myöhemmin TPS siirtyi jo kahden maalin johtoon, kun sama mies oli asialla. Markus Nurmi harhautti hienosti SaiPa puolustuksen, ja jakoi kiekon takaa tulleelle Lindrothille, jonka kova rannelaukaus painui sisään. Ja noin viisi minuuttia tästä niin Lindroth viimeisteli ylivoimalla kolmannen maalinsa ja hattutemppu oli tosiasia. Lindrothin alku mustavalkoisissa on ollut erittäin väkevä. Tähän asti ruotsalaispuolustaja on merkkauttanut 7 ottelussa tehopisteet 4+8=12. Erän lopussa TPS:n pitkä paine johti maaliin hienon syöttökuvion jälkeen – maalintekijänä Terry Broadhurst. Erätauolle siirryttiin TPS:n 0-4 johdossa.

Toisessa erässä ei enää nähty samanlaista maali-iloittelua. Filip Lindberg pelasi erittäin varmasti Palloseuran maalilla. Molemmat joukkueet pääsivät kerran kokeilemaan ylivoimaansa tuloksetta, ja lopulta toinen erä päättyi maaleitta.

Kolmannessa erässä TPS pääsi heti erän alkuun ylivoimalle. Kiekko pelattiin Max Lindrothille joka pääsi kokeilemaan kahteen kertaan lyöntilaukaustaan. Ensin Lindroth ampui kiekon tolppaan mutta seuraavalla kerralla osumatarkkuus oli parempi ja TPS-puolustajan neljäs maali merkattiin tulostaululle. Lopussa TPS:n kultakypärä Viljami Marjala kaunisteli vielä lukemia lyömällä illan kuudennen maalin. TPS:lle tämä oli ottelu, joka piti voittaa. Voiton jälkeen tilanne näyttää hieman paremmalta sarjataulukossa, mutta Palloseuralle tärkeät pelit jatkuvat kuitenkin heti ylihuomenna, kun JYP saapuu vieraaksi Gatorade Centeriin. Lippukauppaan pääset alla olevan linkin kautta.