Otteluinfo 3. finaali TPS-Ässät

TPS U20 jatkaa kamppailua Suomen mestaruudesta sarjan ollessa 1–1

3. finaali pelataan keskiviikkona Gatorade Centerissä

​​​​​​​SM-sarjan loppuottelut ovat käynnissä ja ottelusarja TPS:n ja Ässien välillä on tällä hetkellä tilanteessa 1-1. Ensimmäinen finaali pelattiin sunnuntaina 7.4 kotikentällä Gatorade Centerissä. Ässien Lenni Hämeenaho teki pelin ensimmäisen maalin, mutta ensimmäisen erän lopussa tilanne oli jo 3–1. Tervon veljekset olivat vauhdissa tehdessään ensimmäisen erän aikana kaksi maalia, yhden maalin kumpikin. Peli tasoittui loppua kohden, ja pelikellon mennessä nollaan tilanne oli 6–5, mikä merkitsi TPS:lle ensimmäistä voittoa.

Finaalit jatkuivat eilen maanantaina Porissa, mutta ottelu oli mustavalkoisille pettymys. TPS:llä oli vaikeuksia päästä otteluun sisälle ja Ässät otti kuskin paikan heti alusta alkaen. Pelin ainoan mustavalkoisen maalin teki lopulta Emil Hemming. Kolmannen erän päättyessä tilanne oli 7–1 vastustajien hyväksi. Tämä tappio halutaan unohtaa nopeasti, sillä seuraava kotipeli pelataan jo huomenna keskiviikkona 10.4. jolloin on jälleen mahdollisuus näyttää, miten sarja otetaan haltuun kotiyleisön edessä.

Kannattaa huomioida että liput keskiviikon otteluun ovat 5€ halvemmat jos ostat ne ennakkoon!

Info

Loppuotteluiden kolmas kohtaaminen pelataan keskiviikkona Gatorade Centerissä klo 18:30, ovet aukeaa 17:30.

Bussit

Fölin linja 100 kuljettaa areenalle. Keskiviikkona kuljetukset keskustasta 17.10-18.10. Paluukuljetukset hallilta otteluiden päätyttyä n. 45 minuutin ajan.

Liput

Ennakkoon ostettuna: Aikuinen 10€, 12-17v. lapsi 5€. Alle 12-vuotiaat veloituksetta.
Ovelta: Aikuinen 15€, lapsi 10€. Huom! U20-joukkue hyökkää kaksi erää D-päätyä kohti. Lipunmyynnissä oleva informaatio on väärä.

TPS SHOP

TPS Shop palvelee ennen ottelua sisään tullessa lipunmyynnin tiloissa ja erätauoilla areenan myymälässä (3.krs). Valikoimassa paljon alennettuja tuotteita jopa -30 ja -50%!