Silvennoisen Suvivieraat - kesän polttavin haastattelusarja täyttää jälleen heinäkuun!

Mitä kesä olisikaan ilman Silvennoisen suvivieraita?

Silvennoisen Suvivieras -haastattelusarja palaa jälleen, kun ”mustavalkoinen ääni”, TPS-selostaja Markku Silvennoinen jututtaa jälleen kerran TPS:n liigajoukkueen pelaajia. Mukana myös päävalmentaja Tommi Miettisen ajatukset ennen tulevaa kautta ja kuten totuttua Tomi Kallio ja Mika Suoraniemi antavat omat pelaaja-analyysinsä. Luvassa on mielenkiintoisia tarinoita ja henkilökohtaisia kokemuksia jääkiekon maailmasta. Kokonaisuudessaan kahdeksan jaksoa julkaistaan heinäkuun aikana videona Youtubessa ja ääniversiona suoratoistopalveluissa tiistaisin ja torstaisin klo 12:00!

Mikäli jaksot menivät sinulta ohi kesäkiireissä, on viimeistään nyt hyvä aika ottaa hetki ja tutustua uuden kauden Palloseuraan mahtavien vieraiden välityksellä!
​​​​​​​

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa 1: Otto Salin

Kesän ensimmäisessä jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu TPS-puolustaja Otto Salin. Jaksossa luvassa taustoja TPS-siirron takana sekä ajatuksia tulevasta. ”Luulin että olin treenannut kovaa, mutta se ei ollut mitään verrattuna tähän miten nyt treenataan".
​​​​​​​

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa 2: Aarne Intonen

Kesän toisessa jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu TPS-hyökkääjä Aarne Intonen. Jaksossa keskustellaan viime kauden onnistumisista ja loukkaantumisista sekä tulevan kauden odotuksista. ”Kun pääsi mukaan ja sai pelistä kiinni, niin tuli uusi loukkaantuminen. Se oli ensimmäinen tällainen urallani, ja toivottavasti viimeinen,” Intonen kertoo.
​​​​​​​

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa 3: Eetu Päkkilä

Kesän kolmannessa jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu TPS-hyökkääjä Eetu Päkkilä. Jaksossa keskustellaan Eetun vuosista Ilveksessä ja hänen siirtonsa syistä. ”Ensimmäinen asia, joka vaikutti siirtoon tänne, oli pelityyli. Se palvelee itseäkin. Näen, että olen hyvä luistelija ja täällä tykätään tehdä paljon hommia luistelemalla – se ehkä houkutteli itseä eniten,” Eetu kertoo.

Eetu Päkkilän kummiyrityksenä toimii: E. Laaksonen Oy
​​​​​​​

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa 4: Aatos Koivu

Kesän neljännessä jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu TPS-hyökkääjä Aatos Koivu. Jaksossa keskustellaan kesäkuun ensimmäisen viikon aikana järjestetystä NHL Combine -tapahtumasta Buffalossa sekä siitä, mikä eläin Aatos olisi kentällä ja sen ulkopuolella. "Mä en ihan osannut vastata tuohon. Yks mies heitti, että sä voisit olla delfiini, kun sä vaikutat aika kiltiltä äijältä", toteaa Koivu haastattelutilanteesta.
​​​​​​​

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa5: Emil Hemming

Heinäkuu on täällä, ja niin myös Silvennoisen Suvivieras! Kesän viidennessä jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu juuri NHL-sopimuksen allekirjoittanut TPS-hyökkääjä Emil Hemming. Jaksossa keskustellaan NHL-Combinen mielenkiintoisista kysymyksistä, tulevaisuuden odotuksista ja Emilin vanhan liiton tavasta treenata laukausta: "Kyllä se ihan puhtaasti on sitä, se ei ole semmoista sutimista, enemmänkin tarkkuutta. Jos on sihti hakusessa, niin otetaan voimaa pois ja keskitytään saamaan kiekko siihen, mihin halutaan. Sen jälkeen lisätään taas voimaa. Ei ihan 20 kiekkoa päivässä riitä; nuorempana meni varmaan lähemmäs 1000 päivässä." Toteaa Emil.

Emil Hemmingin kummiyrityksenä toimii: Matka Hyrkäs

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa6: Casimir Jürgens

Heinäkuu on täällä, ja niin myös Silvennoisen Suvivieras! Kesän kuudennessa jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu TPS-puolustaja Casimir Jürgens. Jaksossa keskustellaan Casimirin kesätreeneistä, viime kauden mietteistä, joukkueen kokonaisuudesta ja kokeneemman, rauhallisemman pelaajan vaikutuksesta joukkueen kokonaisuuteen. "En koe, että hirveästi lähden hötkyilemään. Kyllä niitäkin tilanteita varmasti tulee, mutta kyllä mä aika rauhallinen ihminen olen."

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa7: Tommi Miettinen

Heinäkuu on täällä, ja niin myös Silvennoisen Suvivieras! Kesän kuudennessa jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen. Jaksossa keskustellaan viime kauden onnistumisista, joukkueesta ja kaikkein tärkeimpänä siitä, millainen TPS:n tämän kauden joukkue on. "On pelaajia, jotka ovat sitoutuneet tähän prosessiin, jatkuvan kehittymisen prosessiin. Me haluamme, että pelaajilla on kovat tavoitteet mennä eteenpäin ja että heillä on jokin maali. Se ajaa meitä joukkueena ja organisaationa eteenpäin," toteaa Tommi Miettinen.

Silvennoisen Suvivieras 2024, osa8: Tomi Kallio & Mika Suoraniemi

Heinäkuu on täällä, ja niin myös Silvennoisen Suvivieras! Kesän kahdeksannessa jaksossa Markku Silvennoisen vieraaksi saapuu perinteen mukaisesti kaksi vierasta, TPS:n pelaajakoordinaattorit Tomi Kallio ja Mika Suoraniemi. Jaksossa käydään läpi seuraavan kauden rosteri nimi nimeltä. "Jotkut negatiiviset ihmiset voivat puhua Tepsistä mitä haluavat, mutta kyllä se kuitenkin on hyvämaineinen seura ulkomailla, ja Turku on kaupunkina tykätty," toteaa Tomi Kallio.