Petrus Palmu ja Ruben Rafkin juhlimassa maalia, taustalla Linus Fröberg. (Kuva: Hämeenlinnan pallokerho)

Otteluraportti: HPK–TPS 1–5

Hämeenlinnan perjantai-ilta oli mustavalkoinen!

HPK–TPS 1–5 (1–0, 0–2, 0–3)

Turun Palloseuran runkosarja jatkui toisen vierasottelun voimin, tällä kertaa mustavalkoisten matka vei Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. TPS lähti runkosarjan toiseen kamppailuun yksi jatkoaikavoitto vyöllään.

Ottelu sai kauden avauspelin tapaan huonoimman mahdollisen alun. Kahdesta päällekkäisestä jäähystä johtuen TPS joutui pelaamaan kahden miehen alivoimalla hämeenlinnalaisten painaessa vimmaten päälle. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasikin Kerho. Markus Nenonen laukoi kiekon reppuun, kun peliä oli pelattu vasta kolme minuuttia.

Palloseuran tasoitusosuman aika koitti toisessa erässä. Siirretyn rangaistuksen aikana Niklas Arell siirsi kiekon maaliin tyylikkäällä volleylla. Syöttäjinä kunnostautuivat Jasper Lindsten sekä Juhani Jasu. Palloseura otti johtoaseman kymmentä minuuttia myöhemmin, kun Kalle Väisänen onnistui maalinteossa ajassa 34:46.

Kolmas erä oli täynnä mustavalkoista ilotulitusta! Ylivoima alkoi tuottaa tulosta ja ensimmäisenä verkkoja pääsi heiluttamaan keskiviikon pelin jatkoajalla ratkaissut Petrus Palmu. Kahta minuuttia myöhemmin ajassa 54:52, niin ikään ylivoimalla, Markus Nurmi jatkoi siitä mihin Palmu jäi. Kiekko maaliin ja tilanteeksi 1–4. Topias Haapanen lihotti vielä Palloseuran maalisaraketta siirtämällä kiekon tyhjään maaliin ottelun viimeisellä peliminuutilla. Lopputulos Hämeenlinnassa Palloseuralle 1–5.

Huomenna avataan runkosarja myös kotiotteluiden osalta. TPS–Sport Gatorade Centerissä klo 17:00 alkaen. Otteluinfon löydät TÄÄLTÄ ja lippukaupoille pääset TÄSTÄ.

Kotiavausta ei kannata jättää väliin, nähdään siis huomenna!