Kaiku HR:n otteluraportti: TPS-Pelicans 1-3

(0 - 1, 0 - 1, 1 - 1)

Turussa pelattiin kauden kuudes perhepeli ja hallilla nähtiinkin kauden yleisöennätys, kun 7575 ihmistä oli saapunut kannustamaan Palloseuraa Gatorade Centerin lehtereille. Itse ottelu alkoi kuitenkin kotijoukkueen näkökulmasta erittäin vaikeasti ja TPS joutui nopeasti kahden miehen alivoimalle. Pelicans ei jättänyt ylivoimaa hyödyntämättä. TPS ehti saada neljännen miehen jäälle mutta jälkimmäinen rangaistus kostautui - Filip Kral laukoi kiekon siniviivalta ja Nathan Schnarr ohjasi kiekon sisään. Palloseuralle erä oli kokonaisuudessaan erittäin tahmea ja kotijoukkueella oli ongelmia päästä kunnolla peliin sisään. Erätauolle suunnattiin Pelicansin 0-1 johdossa.

Toinen erä alkoi sekin murheellisesti mustavalkoisten kannalta, kun lahtelaiset siirtyivät nopeasti jo kahden maalin johtoon. Patrik Carlsson murtautui hienosti maalipaikkaan ja kova rannelaukaus yllätti TPS-maalilla torjuneen Filip Lindbergin. TPS pääsi kaksi kertaa erän aikana ylivoimalle, mutta paikat jäivät vähiin ja kolmatta erää kohti lähdettiin Pelicansin 0-2 johdossa.

Kolmannessa erässä TPS pääsi heti erän alussa ylivoimalle. Halli räjähti, kun nähtiin varsin epätavallinen ylivoimamaali – Petrus Palmu jakoi kiekon täydessä vauhdissa nousevalle Otto Salinille joka kiersi laidan kautta yksin maalille ja ujutti kiekon sisään. Palloseuran kiri tyrehtyi, kun pelikelloa oli noin kolme minuuttia jäljellä – Aatu Jämsen väisti Casimir Jürgensin taklauksen ja antoi vielä hienon syötön toisesta aallosta nousseelle Nathan Schnarrille joka laukoi illan toisen maalinsa. Tämä jäi ottelun viimeiseksi osumaksi. Turun Palloseuran pelit jatkuvat ensi keskiviikkona, kun joukkue matkaa Lappeenrantaan ja kohtaa SaiPan. Taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista otti kolauksen, mutta edellä olevien joukkueiden etumatka ei ole pitkä ja paljon pisteitä on vielä jaossa.

Seuraava kotipeli pelataan ensi viikon perjantaina, kun JYP saapuu kylään Gatorade Centeriin. Lippukauppaan pääset alla olevan linkin kautta.