Kaiku HR:n otteluraportti: KooKoo - TPS 3-1

Tiukka ottelu kääntyi lopulta KooKoon voittoon viime hetken maalilla

KooKoo - TPS 3-1 (0 - 0, 1 - 1, 2 - 0)
​​​​​​​

TPS matkusti Kouvolaan toistamiseen tällä kaudella. Kyseessä oli erittäin tärkeä ottelu - molemmat joukkueet taistelevat pääsystä pudotuspeleihin.
Ensimmäinen erä oli vaikea mustavalkoisille. KooKoo otti kuskin paikan ottelun alussa ja onnistui luomaan painetta TPS:n maalille, mutta Filip Lindberg pelasi vahvan ensimmäisen erän ja otti useamman tärkeän torjunnan. TPS:n paras paikka aukesi Aarne Talvitielle, joka pääsi paluukiekosta tälläämään kohti maalia mutta ei onnistunut saamaan kiekkoa sisään. Lopulta ensimmäinen erä päättyi maalitta.

Toisessa erässä kotijoukkue aloitti maalinteon. Paikka aukeni, kun KooKoon Matic Török löysi hienolla rystysyötöllä takaa tulleen Charles-Edouard D’Astousin joka yllätti TPS-maalia vartioineen Filip Lindbergin napakalla rannevedolla. TPS iski kuitenkin pelin tasoihin ennen erän loppua. Jimi Suomi ja Viljami Marjala pelasivat hienosti yhteen. Marjala antoi ensin syötön Suomelle joka kiersi takaisin siniviivalle ja antoi tämän jälkeen kauniin syötön takaisin Marjalalle. TPS:n kultakypärä pääsi nousemaan yksin maalin eteen ja onnistui ujuttamaan kiekon ohi Nick Malikin.

Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissa. Hieman ennen erän puoliväliä KooKoo rakensi erittäin vaarallisen hyökkäyksen, kun maalivahti Malik käynnisti pitkällä syötöllään nopean vastahyökkäyksen. Linus Andersson ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa kiitos Filip Lindbergin hienon torjunnan. Kun ottelussa oli noin kolme minuuttia peliaikaa jäljellä Lukas Wernblomin oivaltava syöttö vapautti Linus Fröbergin läpiajoon. Malik onnistui torjumaan mutta tilanteesta tuomittiin kuitenkin rangaistuslaukaus. Lukas Wernblom ei kuitenkaan onnistunut yrityksessään. Kun ottelua oli alle kaksi minuuttia jäljellä KooKoo onnistui luomaan painetta Palloseuran alueelle. TPS ei useasta yrityksestä huolimatta onnistunut purkamaan kiekkoa, ja lopulta Ben Tardif pääsi hyvään paikkaan. Tardifin laukaus painui lopulta maaliin D’Astousin kautta. Lopulta KooKoon Emil Molin löi vielä kiekon tyhjään maaliin. Loppulukemat kotijoukkueelle lopulta 3-1.

TPS:n ottelut jatkuvat lauantaina kotona kun Lahden Pelicans saapuu kylään Gatorade Centeriin. Lipunmyynti on ollut erittäin vilkasta - varmista paikkasi alla olevan linkin kautta!