karuselli-tpsristeily_kilpailu.jpgkaruselli_seuraavapeli.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.11. 18:30 OSTA LIPUT
8.8.2017

UUSI MIDAS TULEE - SINUA VARTEN!

midas1920.jpg

Erkka Westerlund marraskuun MIDAS-aamiaisseminaarin vieraana

Marraskuun MIDAS-aamiaisseminaarissa mennään pintaa syvemmälle. Vieraanamme on pitkän linjan jääkiekkovalmentaja ja urheiluvaikuttaja Erkka Westerlund. Otamme Westerlundin kanssa puheeksi suomalaisen urheilu- ja ihmisjohtamisen tulevaisuuden ja miten sitä rakennetaan? Millaiset ihmiset ja organisaatiot menestyvät tulevaisuudessa?  Ja miten se menestys rakennetaan arjessa?

 Tule mukaan MIDAS-aamiaiseminaariin Gatorade Centeriin marraskuun 19. päivä klo 8.30. Aloitetaan aamu aamiaisella ja sen jälkeen siirrymme tulevaisuuteen Westerlundin johdolla klo 9 käynnistyvällä haastattelulla.

Nähdään pian!

 

Runsasta ja maistuvaa aamupalaa sekä tuoretta kahvia nautitaan Verifone Business Clubilla klo 8.30 alkaen.

Haluamme tarjota sinulle Midaksessa verkostoitumismahdollisuuksia. Näin ollen juuri Sinä saat enemmän irti aamustasi Gatorade Centerissä.

- Mielenkiintoisia menestystarinoita eri alojen menestyneimmiltä tekijöiltä

- Puhujatilaisuudet ovat interaktiivisia kysy ja vastaa -tilaisuuksia, jossa juontajan lisäksi yleisö saa esittää kysymyksiä puhujalle

- Aamupalatilaisuus kerran kuukaudessa

- Jäsenenä saa tuoda per tapahtuma yhden vieraan. (Vieraalle tulee aamupalakustannus)

- Yksittäinen tapahtuma ilman jäsenyyttä 90€+alv.

- Yritykselle kultainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä

 

Näin pääset mukaan:

Midas-jäsenyyden saat kätevimmin ostettua joko soittamalla numeroon 040 554 3858 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiina.palken@tps.fi.

Hinta 600€ + alv.