301

karuselli_nytonaika[472].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Lukko LA 3.10. 17:00 OSTA LIPUT

Kokouspaketit

Yhdistä erilainen kokouspäivä uudistetuissa Gatorade Centerin kokoustiloissa viihdyttävään iltaan huippujääkiekon parissa. Otteluiden yhteydessä Gatorade Centerin monipuoliset ja räätälöitävät tilat mahdollistavat kokoukset sekä seminaarit 10–150 hengelle.

Voit järjestää kauttamme tapahtumia myös lätkäotteluiden ulkopuolella niin kesällä kuin talvella. Kysy lisää monipuolisisista vaihtoehdoistamme. 

Luentosali

Luentosali on Gatorade Centerin toiseksi suurin kokoustila, joka on nimensä mukaisesti oiva pitopaikka esimerkiksi suuremmille luennoille. Luentosalin luokkamuotoinen kokous järjestyy 80 hengelle ja teatterimuotoinen peräti 150 hengelle. Buffet-ruokailu tässä tyylikkäässä salissa onnistuu 100 herkuttelijalle  ja cocktail-tilaisuus jopa 300 vieraalle.

Ooppera

Ooppera-kokoustila muuntautuu moneksi. Oopperassa voit järjestää teatterimuotoisen kokouksen tai cocktail-tilaisuuden jopa 60 hengelle. Varteenotettavana vaihtoehtona toimii myös luokka- tai neuvottelumuotoinen kokous 30 hengelle.

Business Club

Business Club on Gatorade Centerin suurin ja näyttävin kokoustila. Tilassa on helppo järjestää tyylikkäitä yksityistilaisuuksia ja suurempia kokouksia. Teatterimuotoinen kokous Business Clubilla onnistuu 150 hengelle ja luokkamuotoinen 80 hengelle. Useimmissa tapahtumissa Business Clubilla järjestetään VIP-tilaisuuksia.

TPS-otteluissa Verifone Business Club palvelee klubilipun omaavia katsojia. Verifone Business Clubilla voi nauttia monipuolisesta ohjelmasta, kuten pelaaja- ja valmentajahaastatteluista tai verkostoitua Turun seudun suurimmalla yritysklubilla. Klubilippuja Verifone Business Clubille voi tiedustella TPS-myynniltä.

Balladi

Balladi on tyylikäs keskikokoinen kokoustila, jossa pystyt järjestämään useita erityyppisiä kokouksia. Luokka- ja neuvottelumuotoinen kokous onnistuu 20 hengelle ja teatterimuotoiseen kokoukseen mahtuu jopa 30 kokoustajaa. Balladissa voit myös järjestää buffet-ruokailun 30 ruokailijalle tai cocktail-tilaisuuden jopa 50 hengelle.

Placido

Placido on Gatorade Centerin kolmanneksi suurin kokoustila, jossa pystyt järjestämään ikimuistoisia kokouksia keskimääräistä suuremmalle ihmisjoukolle. Luokkamuotoinen kokous järjestyy 50 hengelle ja teatterimuotoinen jopa 100 hengelle. 

Numppa

TPS-legenda Timo Nummelinin mukaan nimetty Numppa on tyylikkään mustavalkoisesti sisustettu kokoustila, joka on oiva pitopaikka alle 20 hengen ja sitä pienempien ryhmien neuvotteluille.

 

Lisätiedot ja tiedustelut


 

Captcha-koodi

Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.