Viikkoennakko: Taistelu jatkuu

Turun Palloseura iskee runkosarjan toiseksi viimeiseen peliviikkoon kolmen ottelun voimin! Kevät tekee tuloaan ja runkosarja on kääntynyt ratkaisuhetkille. Jokaisella ottelulla on merkitys ja pisteiden hukkaamiseen ei ole varaa. Mikään ei ole varmaa, muuta kuin se, että voittaa pitää!

Viime viikko oli Seuralle haastava. Torstaina Pelicans jätti Lahden Isku Areenalla mustavalkoiset nollille (4–0) ja perjantaina Lappeenrannan SaiPa vei pisteet Gatorade Centeristä lukemin 3–4. Kahden tappiollisen ottelun jälkeen tilanne tuntui ahtaalta, mutta suunta oli vain ja ainoastaan eteenpäin!

Sunnuntaina oli kasvojen pesun paikka! Ryhtiliike oli otettava ja kurssi käännettävä! Pyhäpäivän kunniaksi suunnattiin Porin Isomäkeen ja edessä oli klassinen kuuden pisteen ottelu. Joukkueen sisällä oli käyty läpi vallitsevaa tilannetta ja oli aika reagoida! Padan kimppuun luisteli voimaantunut Turun Palloseura ja tulos oli sen mukainen; West Areenalla nähtiin yksi joukkue ja se oli TPS!

Porin päiväpelissä mustavalkoiset latasivat taululle yhteensä viisi maalia, joista neljä syntyi jo avauserässä. Tolppien välissä Lassi Lehtinen torjui yhteensä 24 kertaa, eikä antautunut kertaakaan 5194 silmäparin edessä. Täydet kolme pistettä ja kauden kuudes nollapeli Lassille!

Tulevalla viikolla on edessä kolme kovaa kamppailua, joista kaksi ensimmäistä pelataan kotikaukalossa ja lauantaina matkustetaan Kuopioon. Tiistaina peliviikko avataan Hämeenlinnan Pallokerhon isäntänä ja torstaina viime kauden finaalivastustaja Tampereen Tappara saapuu Turkuun! Viikko päätetään Savon sydämessä KalPan vieraana.

Runkosarjaa on viisi ottelua jäljellä ja pistesaldo näyttää tällä hetkellä lukemaa 85. Sarjasijoitus on kahdeksas, mutta rakas verivihollinen Helsingin IFK on tasapisteissä sijalla seitsemän. Porin Ässät majailee sunnuntain jälkeen neljän pisteen päässä ja viimeiseen suoraan puolivälieräpaikkaan on seitsemän pistettä matkaa (Oulun Kärpät, Kuopion KalPa: 92 pistettä).

Jussi Ahokas yhdessä valmennusryhmänsä kanssa on viimeisissä otteluissa muovannut kokoonpanoa. Ketjukoostumukset ovat eläneet ja ratkaisuvoimaa on haettu erilaisilla yhdistelmillä. Nuoriso-osastoa edustavat Aaron Hakala, sekä Viljami Marjala ovat esiintyneet edukseen! Tulevissa kamppailuissa nähdään varmasti vielä liikkuvuutta pakon sanelemissa ehdoissa.

Sairastuvan tilanne vaikuttaa merkittävästi miehistöön ja jopinpostia tuli Lauri Korpikosken loukkaannuttua perjantain SaiPa-ottelussa. Korpikosken, Pavol Skalickyn, sekä kanukkihyökkääjien Michael Dal Collen ja Scott Kosmachukin tilannetta seurataan.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit