Viikkoennakko: Runkosarjan viimeinen puristus

Superlauantai huipentaa runkosarjan viimeisen viikon!

Aika on kulunut nopeasti siitä, kun syksyllä Liiga-kautta viriteltiin käyntiin. Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan ja marraskuun pimeät tiistai-illat ovat takanapäin. On tultu siihen pisteeseen, että runkosarjaa on enää vain kaksi ottelua jäljellä. Kuluva viikko tuo tullessaan nämä kaksi kovaa pistetaistoa, joiden jälkeen pisteet unohdetaan ja vain voitoilla on merkitystä!

Liigan runkosarjan viimeinen viikko pitää Palloseuran osalta sisällään kaksi ottelua; yhden vieraissa ja yhden kotona. Perjantaina isketään rakkaan verivihollisen Helsingin IFK:n kimppuun Nordenskiöldinkadulla ja kauden 60. ottelu pelataan kotikaukalossa lauantaina. Runkosarja kätellään päätökseen Kouvolan KooKoon kanssa ja luvassa on kuumaakin kuumemman välienselvittelyn lisäksi tapahtumarikas lauantai!

Mustavalkoista viikkoa lähdetään rakentamaan Artukaisissa otteluiden osalta jo keskiviikkona, kun TPS:n alle 20-vuotiaiden joukkue iskee U20 SM-sarjan ensimmäiseen pudotuspeliotteluun. Puolivälieräsarjassa vastaan asettuu Helsingin IFK ja matka kohti kirkkainta polkaistaan käyntiin kotikaukalossa keskiviikkona kello 18.30. Lauantaina on luvassa sarjan kolmas kohtaaminen, joka avaa superlauantain Suomen kauneimmassa!

LATAUDU SUPERLAUANTAIHIN TÄÄLTÄ!

Lauantai on vahvasti kaikkien mielessä, mutta niin ovat myös kevään kovat pelit! Tällä hetkellä Seura majailee sarjataulukon kahdeksannella sijalla ja valmistautuminen neljännesvälieriin on alkanut! Todennäköisyydet ovat sen puolella, että Porin Ässät asettuu ensimmäisellä kierroksella Palloseuran taistelupariksi.

– Koko ajan peli kehittyy ja menemme parempaan suuntaan. Luottavaisin mielin odotan runkosarjan viimeisiä puristuksia, mutta tietenkin kevään pelit ovat jo mielessä. Nämä ovat niitä hetkiä mistä pitää pystyä nauttimaan, mutta samalla pitää olla myös erittäin rohkeita. Keväällä pitää olla parhaimmillaan, linjaa odottavaisin mielin valmentaja Kari Kalto.

Viimeisissä otteluissa Seuran miehistössä on tapahtunut liikehdintää ja kokoonpano on elänyt. Sairastuvalla on ollut tungosta, mutta ratkaisupelien lähestyessä on odotettavissa miehiä takaisin tositoimiin. Viimeinen viikko runkosarjassa näyttää suuntaa ja kertoo paljon, mutta vain voittamisella on loppupeleissä merkitystä!

– Sitkeän sielun ja taistelun ilmentymän merkitys on keskiössä, kun panokset nousevat! Miehistössä on ollut liikettä, mutta näillä näkymin pelaajia on odotettavissa takaisin tositoimiin jo tällä viikolla. Ratkaisupelien lähestyessä joukkueen formi tulee olla tapissa, jatkaa Kalto.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit