Välkommen till TPS Emil Johansson!

Emil Johansson Turun Palloseuraan kahden vuoden sopimuksella

Kahdella edellisellä kaudella Sportissa pelannut ruotsalaispakki Emil Johansson siirtyy Turun Palloseuran riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

“Tuntuu erittäin hienolta liittyä mukaan historialliseen organisaatioon. Uskon että meillä tulee olemaan iskukykyinen joukkue ensi kaudella. Valitsin TPS:n, koska uskon että täällä on mahdollisuus menestyä joukkueena. Voittaminen on hauskinta jääkiekossa ja sain tuntea tämän, kun voitimme mestaruuden Saksassa. Tämän tunteen takia pelaan jääkiekkoa.”

Sportissa Johansson on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Ensimmäisellä liigakaudellaan hän teki 58 ottelussa tehot 6+19=25 ja toisella kaudella pisteitä kertyi 43 ottelussa 7+17=24. Molempina kausina hän oli plusmiinustilastossa joukkueensa paras ja viime kaudella hän kellotti koko Liigan kovimmat peliminuutit keskimäärin per ottelu (24:32).

Juuri 27 vuotta täyttänyt Johansson on Åseda IF:n kasvatti ja hänellä on Liigan lisäksi kokemusta niin SHL-, DEL-, AHL- kuin EHT-peleistä. Johansson päätti viime kauden DEL-liigan mestaruuteen.

Lataudu uuteen kauteen ja suuntaa kausikorttikaupoille TÄÄLTÄ!

 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit