karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT

VMP Group luovutti oman mainosaikansa TPS:n kannattajille

– Tämä tuntuu hyvältä. On hienoa, että kannattajien arvo pelin tunnelman luojina tunnustetaan, toteaa TPS-kannattajien Jaakko Koski.

VMP haluaa tukea uutta suomalaista kannatuskulttuuria.  12.10. lähtien TPS:n otteluissa ei enää nähdä VMP:n mainoksia, vaan mainostajan sijasta ääneen pääsevät kannattajat. TPS:n ja VMP:n yhteinen tavoite on ottelutapahtuman tunnelman kohottaminen ja TPS:n kannustaminen.

– Halusimme vaihtaa oman mainonta-aikamme ottelutapahtuman tunnelmaa kohottavaan ja TPS:ää kannustavaan muotoon. TPS:n monisatapäinen kannattajien joukko on tähänkin mennessä pitänyt upeasti ääntä ja kannustanut joukkuetta. Toivomme, että tällä ratkaisulla pystymme tarjoamaan heille siihen vielä paremman mahdollisuuden, toteaa VMP:n markkinointijohtaja Ville Heinonen.

VMP on hankkinut kannattajakatsomoon kunnon megafonin ja radiopuhelimet, joilla kannattajat pystyvät ohjaamaan kannustusta ja olemaan yhteydessä areenan AV-osastoon.

– Jääkiekossa ongelma on se, että pelikatkoja on paljon, mutta ne ovat hyvin lyhyitä. Juuri kun olemme päässeet vauhtiin, peli on vihelletty jatkumaan. Nyt meillä on aikaa ja välineet kannustaa kunnolla, iloitsee Jaakko Koski kannattajien puolesta.

VMP odottaa jännittyneenä, millaisen vastaanoton uusi markkinointikonsepti saa katsojilta.

– Halusimme luoda yhdessä kannattajien kanssa innovatiivisen ja uuden konseptin. Toivottavasti moni muukin kumppani voisi lähteä tällä tavalla mukaan nostamaan ottelutapahtuman tunnelmaa, toteaa Ville Heinonen.

– Meillä on ollut huikea kausi tähän mennessä, mutta vielä huikeampaa kohti ollaan menossa. Siksi toivonkin, että kaikki lähtisivät mukaan TPS-kannattajien loistoporukkaan, Koski sanoo.

Lisätiedot

Ville Heinonen, markkinointijohtaja, VMP, puh. 040 307 5050, ville.heinonen@vmp.fi