karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

Viikonloppuna TUPLASTI lätkää

Lätkän ystäviä hemmotellaan viikonloppuna HK Areenalla, kun TPS kohtaa uudistetun valmennuksen ja NHL-pelaajilla vahvistetulla kokoonpanon avulla perjantaina Jokerit ja lauantaina Tapparan.

MIELENKIINTOISET LÄHTÖKOHDAT OTTELUIHIN

TPS sai tällä viikolla lisää vahvistuksia takalinjoilleen, kun vakuuttavasti voittoisassa HIFK-ottelussa esiintynyt (1+1) Kris Russell palasi TPS:ään. Mustavalkoisissä esiintynevät myös levon myötä täyteen iskuun päässeet Alec Martinez ja Lauri Korpikoski

Nykyisten tähtien lisäksi matsissa voi myös nähdä, kun tuleva NHL:n ykköskierroksen varaus Rasmus Ristolainen näyttää isännän elkein viime kaudella NHL:n parhaaksi puolustajaksi valitulle Erik Karlssonille miten Turussa pelataan kiekkoa.

Jokereiden kokoonpanosta löytyy myös TPS:ssä mestaruuden voittanut Ilari Filppula ja hänen pikkuveljensä Valtteri.

Lauantaina Tappara-matsissa nähdään veljesten kohtaaminen, kun Tero ja Jarno Koskiranta kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. Voitot veljeksillä on kahden European Trophyn matsin jälkeen tasan 1-1. Tapparan junnulupaukset, Aleksander Barkov ja Henrik Haapala, kehäkettu Ville Niemisen kera ovat olleet tällä kaudellla tehokkaita, mutta pystyvätkö he lauantaina vastaamaan Korpikosken, Corey Locken ja Brian Willsien tehoihin?

EDULLISIMMIN LIPUT MOLEMPIIN MATSEIHIN LIPPUPAKETILLA

Osta LIPPUPAKETTI tämän linkin kautta.

HOMMAA LIPUT ENNAKKOON JA VÄLTÄ JONOT

Matsiliput kätevästi ennakkoon Lippupalvelusta, TPS-toimistosta (ma-pe 8.30-16.00) tai tämän linkin kautta.

S-ETUKORTILLA: 2 euron alennus normaalihintaisista runkosarjan lipuista (ei koske lasten/opisk./eläk./tyött.). S-etuliput myynnissä Lippupalvelun kautta TOK:n Prismoissa ja Sokos Wiklundilla, TPS-toimistolla ja HK Areenan lipunmyynnissä ottelupäivinä.

TOK:n Prismojen ja Sokos Wiklundin kautta myytyjen S-etuhintaisten lippujen hintaan lisätään vain 1,5 euron välityspalkkio per lippu.