karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

TPS:n kausi käynnistyy Pitsiturnauksella

Elokuun myötä SM-liigajoukkueet ovat palanneet takaisin halleihin ja ensimmäiset jäätreenit on vedetty viimeistään viikon alkupuolella. Kiekkokausi käynnistyy ”virallisesti” perjantaina perinteisellä jo yhdeksännentoista kerran järjestettävällä Pitsiturnauksella.

Turnauksessa TPS:n kanssa samassa lohkossa on viime kauden runkosarjan ääripäiden joukkueet eli viimeiselle sijalle päätynyt Ilves ja runkosarjan toiselle sijalle yltänyt Pelicans. Toisessa lohkossa kamppailevat hyvän arpaonnen myötä Lukko ja Ässät sekä Mestiksen hallitseva mestari Vaasan Sport.

Jatkoon pääsevät lohkojen kaksi parasta joukkuetta.

TPS:llä alla tiukka harjoitusviikko

Kesän omatoimijakso päättyi TPS:n liigamiehistön osalta maanantaina, kun uusi kausi alkoi kaksilla jäätreeneillä ja oheisharjoitteilla. Joukkueesta puuttuu yhä ensi viikolla Suomeen saapuva kärkisentteri Corey Locke sekä joukkueen uusimmat vahvistukset Travis Ehrhardt ja Hannu Pikkarainen, jotka myös liittyvät joukkueeseen tulevalla viikolla.

Kokoonpanosta poissa ovat myös ikäluokkansa maajoukkueen mukana olevat puolustajat Mikko Lehtonen ja Rasmus Ristolainen. Turnauksesta TPS:n osalta puuttuu myös toinen kärkisentteri Tero Koskiranta.


TPS:n kokoonpano

Maalivahdit: Ville Runola, Kristian Järvinen, Atte Engren.

Puolustajat: Niklas Friman, Timo Seppänen, Veli-Matti Vittasmäki, Markus Palmroth, Niko Karhu.

Hyökkääjät: Miikka Tuomainen, Marko Anttila, Marko Virtala, Ville Vahalahti (C), Henri Tuominen, Joni Seinelä, Santtu Huhtala, Rasmus Kulmala, Hannu Kuru, Timo Salo, Tapio Laakso (A), Jarkko Hattunen, Krister Mähönen.

30.7.2012 Haastattelu: Tapio Laakso

30.7.2012 Haastattelu: Pekka Virta


Pitsiturnauksen otteluohjelma

klo 9.00 Ilves–TPS

klo 10.15 Lukko–Ässät

klo 11.30 Ilves–Pelicans

klo 12.45 Ässät–Sport

klo 14.00 TPS–Pelicans

klo 15.15 Lukko-Sport

klo 17.00 A1–B2

klo 18.15 B1–A2

klo 20.00 Finaali