karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

TPS:n jälkipelit nyt Bar Edisonissa

Bar Edison on nyt TPS:n virallinen jälkipelipaikka. Tule kuulemaan kuumimmat pelikommentit Bar Edisoniin heti TPS:n kotiottelun jälkeen! 

TPS:n kotipelien jälkeen Edison tarjoaa pelaajahaastattelun ja saat kuulla, kuinka pelaajat itse ruotivat ja kommentoitavat matsia heti tuoreeltaan. TPS:n kotiottelupäivinä pääset pelitunnelmaan Edisonissa jo ennen ottelua. Jaossa on bussilippuja matsibussiin kaksi tuntia ennen pelin alkua. Muistathan myös, että TPS:n kausikortilla, päivän ottelulipulla sekä Edisonin mobiilikanta-asiakaskortilla pääset nauttimaan Edisonin ekstraeduista. 

- On todella hienoa, että jälkipelit käydään nyt Edisonissa! Tämä on loistava mahdollisuus parantaa Edison palvelutarjontaa entisestään ja uskon, että saamme runsaasti uusia asiakkaita urheiluhulluista turkulaisista. Toivottavasti mustavalkoiset jyräävät ensi kaudella ja pääsemme juhlimaan suomenmestaruutta Edisonissa, ravintolapäällikkö Ilkka Kulmala hehkuttaa.

Jääkiekon ystäville Edisonista kerrotaan vielä, että kaikki TPS:n vierasottelut näytetään suorina lähetyksinä screeniltä.

- On erittäin hyvä, että kannattajillamme on oma jälkipelipaikka keskustassa. Matsibussien avulla on helppo päästä jälkipeleihin ja kuulemaan TPS-pelaajien kommentit tuoreeltaan pelin jälkeen, toteaa TPS:n markkinointipäällikkö Rauno Sjöroos.

PS.  S-Etukortilla 2 euron alennus normaalihintaisista kotiottelulipuista runkosarjassa (ei koske lasten/opiskelijoiden/eläkeläisten/ työttömien lippuja). S-Etuliput myynnissä Lippupalvelun kautta TOK:n Prismoissa sekä Sokos Wiklundilla, TPS-toimistolla ja hallin lipunmyynnissä ottelupäivänä.

TOK:n Prismojen ja Sokos Wiklundin kautta myytyjen S-Etuhintaisten lippujen hintaan lisätään 1,50 euron välityspalkkio, normaalihintaisten lippujen hintaan lisätään Lippupalvelun normaali 2,50 euron välityspalkkio / lippu.

www.lippupalvelu.fi

0600 10 800 (1,96/min+pvm)