karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT

TPS:lle tappio - finaalipaikka jäi haaveeksi

Turkulaisseura oli tiistai-iltana totisessa paikassa vierasottelussa ruotsalaista Brynäsiä vastaan. Voitolla TPS oli taistellut euroturnauksen jatkopaikasta, mutta 1-4-tappion myötä finaalipaikka jäi saavuttamatta.

TPS:n peli meni vaikeaksi lukuisten jäähyjen vuoksi.

- Meillä oli ihan liian paljon jäähyjä. Otimme niitä ja saimme niitä. Jäähyjen tappamiseen meni energiaa tosi paljon ja vastustaja teki kolme ylivoimamaalia, TPS-valmentaja Mika Strömberg niputti.

Vaikka vierasjoukkue pelasikin kosolti miesvajaalla, oli sillä omat paikkansa useampaan kuin yhteen osumaan. Marko Anttila teki TPS:n ainokaisen.

- Me emme onnistuneet tekemään meidän paikoista sillä prosentilla kuin olisi pitänyt, Strömberg harmitteli.

Tappio tiesi sitä, että turkulaisseuran viimeinen oljenkorsi European Trophyn finaaliturnaukseen katkesi. Strömberg ei kuitenkaan ollut asiasta kovinkaan pahoillaan.

- Pitää muistaa, että SM-liiga on meidän päätavoite. Toki näitäkin pelejä halutaan voittaa, mutta lopulta tämä on kuitenkin valmistautumista kauteen, Strömberg korosti.

TPS:llä on vielä jäljellä yksi ET-ottelu lokakuussa. Näin ollen turkulaisseura on seuraavan kerran tulessa SM-liigan avauskierroksella ensi viikon torstaina kotiottelussa HPK:ta vastaan.