karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

TPS:lle komea vierasvoitto

TPS kaatoi European Trophyn ottelussaan SC Bernin vieraissa lukemin 4-1.

Kotijoukkue Bern siirtyi ottelun alussa johtoon, mutta TPS tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin. Toisessa erässä turkulaiset iskivät kahdesti ja päätöserässä vielä kaksi sekuntia ennen loppua Marko Anttila viimeisteli loppulukemat tyhjiin.

TPS-luotsi Pekka Virta oli erittäin tyytyväinen omiensa otteisiin vieraskaukalossa.

- Hyvä peli meiltä. Alku oltiin hiukan hukassa siinä ja katsottiin mitä tuleman pitää. Päästiin peliin sisään ja pelattiin paremmin ensimmäisen erän lopussa. Toisessa erässä oltiin jo todella hyviä ja Atte Engren pelasi myös todella hyvin maalissa, Virta kertoi.

- Pelattiin fiksusti johtoasemassa ja 3-1-tilanteessa olitiin yksin läpi, mutta ei siinä vielä lyöty niskaa sitten poikki. Nyt ollaan ihan aikataulussa ja tästä mennään eteenpäin, Virta jatkoi.

Virran mukaan kaukalossa nähtiin tämän kauden parasta TPS:aa.

- Pelikurilliset asiat ja yhteinen tekeminen tuotti hyvän ottelun aika laajalla rintamalla. Vaikka meidän terävin kärki teki maalit, niin tämä oli kauttaaltaan todella hyvä peli. Kokonaisuutena paras meiltä, Virta iloitsi.

- Ollaan kuitenkin maltillisia ja kärsivällisiä. On mukava voittaa ja tämä oli meiltä todella kypsä esitys, Virta lisäsi.

TPS on tulessa jälleen lauantaina, kun se kohtaa HC Fribourg-Gottéronin.

- Tietysti on tosi kiva päästä heti pelaamaan. Siellä on vähän pienempi halli ja varmaan vähän kovempi tunnelma. Innolla mennään pelaamaan.

- Saadaan myös rasituksesta vähän testiä, että miten nuppi kestää sitoutua kaikkiin asioihin vähän väsyneenäkin. Myös Niittymäki saa pelin alle, joten mielenkiintoinen peli tulossa, Virta päätti.

Lue lisää otteluraportista: SC Bern-TPS

Lue lisää ennakkotekstistä: Fribourg-TPS