karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

TPS taipui jatkoajalla Fribourgille

TPS:n Sveitsin viikonloppu European Trophy toi tulokseksi perjantaisen voiton jatkoksi niukan jatkoaikatappion Fribourgille lauantaina. Kolme erää väännettiin tiukasti numeroihin 1-1, mutta jatkoajan lopulla isännät iskivät voittomaalin.

TPS meni Tero Koskirannan osumalla johtoon avauserässä, Fribourg tasoitti toisessa ja kolmas edettiin maaleitta ennen jatkoaikaa.

- Tiukkaa ja tasaista vääntöä oli kaikkineen. Vähän alkoi meillä lopussa painaa eilinen peli todella lämpimässä hallissa ja tehtiin hiukan tyhmiä virheitä sitten sen myötä, TPS:n kapteeninnauhaa kantanut Tapio Laakso kertoi.

Viikonlopun anti jäi Laakson mukaan monella tapaa kuitenkin positiivisen puolelle.

- Sikäli ihan hyvin, että viime vuonna kolmesta pelistä saimme täällä yhden pisteen. Nämä pelit ovat lisäksi hyvää kokemusta ja tuntumaa vähän erilaisiin vastustajiin.

Itse otteluiden lisäksi vierasreissu hitsaa Laakson mukaan joukkuetta erinomaisesti yhteen myös edessä olevaa SM-liigakautta ajatellen.

- Tiivis reissu, mutta nämä ovat todella hyviä joukkueen kannalta. Jotain pientä muisteltavaa jää ja toivottavasti se kantaa sitten liigakaudellekin, Laakso sanoi.

European Trophy jatkuu TPS:n osalta perjantaina 31. elokuuta klo 18.30 kotiottelulla Tapparaa vastaan.

Lue lisää otteluraportista Fribourg-TPS.