karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT

TPS-pelaajat lahjoittavat 500 euroa Movember-kampanjalle

Marraskuussa vietetään Movember-kuukautta eli miehet kasvattavat kuukauden ajan viiksiä kerätäkseen rahaa eturauhassyövän tutkimuksiin.

TPS ei rekisteröityi hieman myöhässä Movember-sivustolle ja lahjoituksia ei ole sivustolle vielä kertynyt, mutta pelaajat keräsivät pukukopissa hyvään tarkoitukseen 500 euroa. TPS:n yhteisö sivustolla on avoin, joten vielä voit liittyä itsekin kyseiseen ryhmään.

Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahastoon kertynein varoin tuetaan kotimaista eturauhasen syövän tutkimusta ja Syöpäjärjestöjen tarjoamaan neuvontaa.

 


TPS mukana myös hyväntekeväisyydessä

TPS:n otteluissa on aiemminkin tällä kaudella kerätty varoja hyväntekeväisyyteen, sillä 12. lokakuuta pelatussa Lukko-ottelussa TPS-pelaajat pitivät Roosa nauha -rannekkeita, käytävillä oli lipaskerääjiä ja HC TPS Turku Oy:n yhteistyökumppani Saneeraus ja Maalaus Erander lahjoitti kampanjalle 100 euroa jokaisesta TPS:n tekemästä maalista.

TPS teki ottelussa neljä maalia, joten Erander lahjoitti 400 euroa Roosa nauhalle.

Lue lisää: TPS mukana Roosa nauha -kampanjassa

1. marraskuuta Kärpät ottelussa kerättiin varoja lippaiden ja erätauolla tapahtuneen ohjelmanumeron kautta Ylen järjestämälle Nenäpäivä-kampanjalle.

Erätauolla järjestetyssä lämärikisassa Pizzeria Dennis, Duell, Aninkaisten Kiinteistövälitys ja Intersport Megastore Länsikeskus lahjoittivat yhteensä 1 200 euroa Nenäpäivälle.

Lue lisää: Nenäpäivä-hulluttelua TPS:n pelissä