karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

TPS mukana Roosa nauha -kampanjassa

TPS on tänään näkyvästi Lukko-ottelun yhteydessä mukana Roosa nauha -kampanjassa, jolla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta.

Pelaajat osallistuvat osaltaan hyvään tarkoitukseen pitämällä ottelun aikana Roosa nauha -rannekkeita ja HC TPS Turku Oy:n markkinointipäällikkö Rauno Sjöroosin mukaan myös yleisölle annetaan mahdollisuus kampanjan tukemiseen.

- Ennen ottelua ja erätauoilla käytävillä kiertävät lipaskerääjät. Tämän lisäksi yleisö voi osallistua keräykseen myös tekstiviestien välityksellä, Sjöroos toteaa.

- Olemme osallistuneet usein erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin, kuten Nenäpäivä-keräykseen ja toimimme läheisessä yhteistyössä mm. TYKS:in lastenklinikan kanssa. Kun idea osallistumisesta Roosa nauha -keräykseen tuli pelaajien puolisoilta, niin lähdimme heti mukaan matkaan.

Perinteisempien keräysmuotojen lisäksi varoja kerätään HC TPS:n yhteistyökumppani Saneeraus ja Maalaus Eranderin avustuksella.

- Suuri kiitos täytyy osoittaa myös Saneeraus ja Maalaus Eranderille, sillä he lupautuivat lahjoittamaan 100 euroa keräykseen jokaisesta TPS:n tekemästä maalista tänään Lukkoa vastaan. Toivottavasti tämä kannustaa myös osaltaan pelaajat maalikarkeloihin, Sjöroos kommentoi.

Tänä vuonna vietetään Suomessa Roosa nauha -kampanjan juhlavuotta eli kampanja järjestetään nyt jo kymmenettä kertaa. Hyväntekeväisyyskampanjan tunnus on roosa silkkinauha, joka on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailman.


Lisätiedot

Anu Kytölä
Roosa nauha -kampanjapäällikkö
anu.kytola(at)cancer.fi 
050 382 8968 

Rauno Sjöroos
HC TPS Turku Oy, markkinointipäällikkö
rauno.sjoroos(at)tps.fi
020 720 7201