karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT

Saavu ajoissa paikalle ja käytä julkisia kulkuvälineitä

Tänä viikonloppuna Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa on sekä Turun kansainväliset kirjamessut kuin Turun Ruoka- ja Viinimessut, joten Artukaisten suunnalla riittää liikennettä.

Suosittelemmekin vahvasti, että saavutte ajoissa paikalle otteluun ja käyttäisitte julkisia kulkuvälineitä, kuten Matsibussi 100:aa.

Matsibussi 100 liikennöi totutusti TPS:n otteluihin, mutta lähtöpaikka on muuttunut Eerikinkadun jalkakäytävän kunnostustöiden takia. Matsibussi 100 lähtee osoitteesta Yliopistonkatu 19 (Ortodoksisen kirkon edestä) pysäkiltä 51.

Vuorot Kauppatorilta HK Areenalle 10 min välein alkaen 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Viimeinen vuoro 20 min ennen ottelun alkua. Paluukuljetukset HK Areenalta ottelun päätyttyä 45 min ajan.

Onnistunutta matsi-iltaa toivottaen,

HC TPS


SUOSITELTAVAT SAAPUMISREITIT HK AREENALLE

Suikkilantien käyttöä ajoreittinä HK Areenan tapahtumiin tulisi tänä syksynä välttää, koska alueella ovat käynnissä laajat tien perusparannustyöt.

Tämä on hyvä muistaa, jos suunnittelee saapuvansa autolla TPS:n kotiotteluun HK Areenalle. Naantalintieltä Suikkilantielle nouseva ramppi voi tällöin ruuhkautua. Myös Suikkilantieltä vasemmalle kääntyminen tukkii helposti Messukentänkadun liittymän.


KAUPUNGIN SUUNNASTA suositeltavin ajoreitti on Rauman valtatietä ja Naantalintietä Ihalan eritasoliittymän kautta Länsikaarelle ja sieltä edelleen Artukaistentien kautta HK Areenalle. Toinen suositeltava reitti kaupungin suunnasta on Pansiontien ja Länsikaaren kautta HK Areenalle. Naantalin suunnasta suositeltava reittinä on siirtyminen Metsäaron eritasoliittymästä Pernontielle ja siitä Messukentän- ja Kirjaltajankatujen kautta HK Areenalle.

RAISION SUUNNASTA ainoa reitti kulkee Suikkilantien kautta. Härkämäen työnaikainen kiertoliittymä saattaa ruuhkautua.


POISTUMISESSA kannattaa välttää Suikkilantien käyttöä Messukentänkadun ja Rauman valtatien välisellä osuudella. Messukentänkadun ja Pansiontien välinen osuus vetää todennäköisesti hyvin.

LISÄTIETOJA: www.liikennevirasto.fi/suikkilantie

Suositeltavat saapumisreitit (.pdf, 5 mt)

Suositeltavat poistumisreitit (.pdf, 5 mt)


Liikennejärjestelyistä voi lähettää palautetta vaikkapa TPS:n palauteosion kautta, niin välitämme palautteen eteenpäin Liikennevirastolle ja Turun kaupungille. Laitathan viestiisi tarkan kuvauksen missä kohtaa ja milloin liikenteessä on mahdollisesti ollut häiriöitä.