karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT

Ennakko: TPS-Liberec

Muutaman ottelun voimin jo elokuun alkupuolella startannut European Trophy käynnistyy TPS:n osalta perjantaina. HK Areenalle vieraaksi matkaa Bílí Tygři Liberec Tšekin Extraliigasta.

Tällä harjoitusottelukaudella Liberec on pelannut jo kaksi täyttä ottelua: Benátky kaatui kotimaisessa ottelussa maalein 4-1 ja European Trophy -avauksessaan Liberec kaatoi tiistaina sveitsiläisen Gottéronin 5-3 Jaroslav Kudrnan kahdella päätöserän maalilla.

Viime perjantaina KHL-ryhmä Amur Habarovskin kukistanut TPS tuo perjantaina näytille toisen sentterihankintansa. Vaikka yläraajavamman vuoksi jo Amur-ottelusta sivussa ollut Hannu Pikkarainen ei luultavasti vielä pelaakaan, niin turkulaisyleisölle tarjotaan ensisilmäys kanadalaissentteri Corey Lockeen. AHL:ssä dominoinut Locke on harjoitellut joukkueen kanssa jo usean päivän saavuttuaan Suomeen viime viikon lopulla.

- En oikein tiedä mitä odottaa. Kaikki on erilaista kuin Pohjois-Amerikassa harjoituksista kaukalon kokoon. Onneksi ohjelmassa on monta harjoitusottelua, jotta voin totuttautua uusiin asioihin rauhassa. Edessä on sopeutumisaika, mutta  toivon sen olevan lyhyt ja pystyväni tekemään töitä ja tulosta sen aikanakin, Locke itse saneli.

Lue lisää ennakkotekstistä täältä.