karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT

Ennakko JYP-otteluun

Keskiviikkona 19. syyskuuta HK Areenalle TPS:n vieraaksi saapuu SM-liigan hallitseva mestari JYP, joka on aloittanut kauden kahdella voitolla.

JYP:illä vahva alku

Hallitseva mestari JYP on aloittanut kautensa vahvasti kahdella voitolla (Kärpät, KalPa) ja näissä otteluissa tiukasta puolustuksestaan tunnetuksi tullut jyväskyläläisryhmä on päästänyt vain yhden maalin.


TPS:n päävalmentaja Pekka Virta kuvaileekin JYP:iä erittäin kurinalaiseksi ryhmäksi.

- JYP on ollut vuodesta toiseen erittäin vahva joukkue ja on liigan kärkijoukkueita tälläkin kaudella. Kovimmat tukipilarit löytyvät puolustuksesta, mutta muutenkin laadukas joukkue pyrkii iskemään nopeilla vastaiskuilla, Virta analysoi huomista vastustajaa.

Ristolainen janoaa lisää vastuuta

TPS:n kotiottelua edeltävässä otteluinfossa paikalla oli myös puolustaja Rasmus Ristolainen, jolle kertyi viime kaudella peräti 40 SM-liigan runkosarjan ottelua. 17-vuotias rightin pakki pitää riman korkealla suorituksensa suhteen ja hänen mukaansa viime kaudesta jäi vielä parannettavaa.


- Alkukausi meni hyvin, mutta pelini puuroutui loppua kohden. Playoffeissa pääsin taas tasolleni, mutta joukkueena ei päästy tarpeeksi pitkälle, Ristolainen analysoi.

Lue lisää mm. Ristolaisen kommentteja ennakkotekstistä: TPS-JYP

Aika: ke 19.9.2012 klo 18.30
Ottelu: TPS-JYP
Paikka: HK Areena
Linkki: Osta liput