karuselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpskookoo.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo LA 18.1. 16:00 OSTA LIPUT

Ennakko ja kokoonpanot Djurgården-otteluun

European Trophy saa TPS:n osalta päätöksen tänään, kun lohkovaiheen viimeinen kamppailu pelataan HK Areenalla. TPS:n lisäksi myös tämäniltainen vastustaja Djurgården IF on jo menettänyt mahdollisuutensa jatkopaikkaan.

Vaikka illan vastustaja Djurgårdenin nykyinen sarjataso on Allsvenskan eli Ruotsin toiseksi korkein sarja, ei TPS:lle ole luvassa millään mittapuulla helppo ilta.

NHL-seura Colorado Avalanchen tuore kapteeni Gabriel Landeskog saapui eläintarhaan viime viikolla ja teki heti kovaa jälkeä. Se, nähdäänkö Ruotsin maajoukkuemies HK Areenalla, on toistaiseksi vielä epäselvää. San Jose Sharksin isokokoinen puolustaja Douglas Murray ainakin nähtiin aamujäillä.

Sinänsä jatkon kannalta merkityksetön European Trophy -ottelu tarjoaa TPS:lle hyvän mahdollisuuden paineettomaan pelaamiseen, jolloin alkukauden ajan puuttunut rentous saadaan kaivettua esiin.

Samalla on mahdollista lepuuttaa kolhuista kärsineitä ja viime viikon pelisumasta väsyneitä pelaajia. Kolhujaan lepuuttavat Michal Birner, Tero Koskiranta, Marko Anttila, Miikka Tuomainen ja Lauri Korpikoski. Myös Alec Martinez huilaa, jotta hän saa rauhassa toipua aikaerosta ja viime viikon otteluruuhkasta.

Tämä antaa mahdollisuuden nuoremmille pelaajille, jotka todennäköisesti saavat mukavasti peliaikaa illan kamppailussa.

A-nuorista ainakin Juho Virtanen ja Oskari Siiki tekevät ensiesiintymisensä TPS:n paidassa. Kyseessä on kaksi lahjakasta hyökkääjää, jotka ovat loistaneet A-nuorten SM-sarjassa.

Lue lisää ENNAKKOTEKSTISTÄ: TPS-DJURGÅRDEN


TPS:N KOKOONPANO DJURGÅRDEN-OTTELUUN

1. KETJU

Vahalahti - Locke - Willsie

Friman - Ehrhardt

2. KETJU

Hattunen - Virtala - Kulmala

Pikkarainen - Seppänen

3. KETJU

Mähönen - Tuominen - Seinelä

Vittasmäki - Lehtonen

4. KETJU

Siiki - Kuru - Virtanen

Laakso - Lindsten

MAALISSA

Niittymäki
(Engren)

LIPUT

Alakerran pitkät sivut 15 €, alakerran päädyt 10 € ja lapset (6-15 v.) 5 euroa. Lipun hintaan lisätään Lippupalvelun välityspalkkio/TPS-käsittelykulu alkaen 2,5 €.

ENNAKKOMYYNTI Lippupalvelun myyntipisteissä, www.lippupalvelu.fi ja TPS-toimisto (ma-pe 8.30-16.00).

HK Areenan lipputoimisto aukeaa 1,5 h ennen matsin alkua.

Illan ottelussa HK Areenan YLÄKATSOMOT SULJETTUNA. Yläkatsomon kausikorttilaiset voivat noutaa lipputoimistosta kausikorttiaan vastaan korvaavan istumapaikkalipun alakerran istumapaikoille.

Ovet aukeavat ja matsibussi 100 kulkee normaalisti eli 1,5 h ennen ottelun alkua.