karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT

Ennakko ja kokoonpano KalPa-otteluun

TPS palaa kotiluolaansa lähes kolmen viikon tauon jälkeen, ja vastaan asettuu sarjanelonen KalPa. Joukkueet kohtasivat viime viikolla Kuopiossa, jolloin kotijoukkue oli parempi voittomaalikilpailun jälkeen. Tällä kertaa TPS ei aio tyytyä yhteen pisteeseen.

- Pinnoja tarvitaan, ja kolmea ehdottomasti lähdetään hakemaan, ilmoitti TPS:n päävalmentaja Juha Pajuoja maanantaina pidetyssä otteluinfossa.

Viimeviikkoinen ottelu on TPS-valmennuksella hyvin muistissa, mutta usko omaan joukkueeseen on kova. Vaikka Kuopio on ollut viime vuosina turkulaisille paha paikka, oli TPS torstaina lähellä voittoa.

- Kyllähän KalPa Kuopiossa on kova vastustaja. Se peli me kuitenkin aloitettiin hyvin, vaikka oltiinkin aika nopeasti 2-0-häviöllä. Suhteellisen nopeasti kuitenkin johdettiin 3-2.

- Vähän harmittaa ne viime viikon pari peliä, joista saatiin vaan yksi pinna, kun kuitenkin hyvin roikuttiin vieraskaukalossa mukana, Pajuoja harmitteli otteluita KalPaa ja Tapparaa vastaan.

Lue lisää ENNAKKOTEKSTISTÄ: TPS-KALPA

KOKOONPANOT

TPS:n on viilannut hieman ketjukokoonpanojaan illan otteluun. Tero Koskiranta on nyt nelosketjun sentterinä ja Henri Tuominen on siirretty nelosketjun laitaan. Kolmosketjussa löytyy nyt niin kokoa kuin painoakin, sillä Tuomaisen, Laakson ja Anttilan muodostama hyökkäysvitjan yhteispaino on 301 kg ja pituus 577 cm.

1.  KENTTÄ

Korpikoski - Koivu - Willsie

Pikkarainen - Nummelin

2. KENTTÄ

Vahalahti - Locke - Virtala

Vittasmäki - Ristolainen

3. KENTTÄ

Tuomainen - Laakso - Anttila

Seppänen - Ehrhardt

4. KENTTÄ

Tuominen - Koskiranta - Hattunen

MAALISSA

Engren
(Runola)

Katso joukkueiden kokoonpanot SM-liigan sivuilta