karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT

Ennakko illan Kärpät-otteluun

Torstaina HK Areenalla nähdään tiukka kiekkokamppailu, jossa vastakkain ovat liigan paras hyökkäys sekä paras alivoima. Vaikka TPS on pelannut valmentajavaihdoksen jälkeen omalla alueellaan erinomaisesti, löytyy siltä ratkaisuvoimaa myös hyökkäyspäässä. Kärppiä vastaan erityishuomioon nousee kuitenkin puolustus, jonka täytyy olla hereillä heti alusta asti.

Vaikka TPS:n hyökkäystehot ovat viime aikoina olleet pitkälti Mikko Koivun johtaman ykkösketjun varassa, turkulaisten puolustuspelaaminen on parantunut koko joukkueen voimin.

 

Tällä hetkellä TPS on puolustussuunnassa yksi liigan parhaista joukkueista. Tästä kertoo jotain TPS:n huikea alivoimapelin saldo. Juha Pajuojan astuttua TPS:n ruoriin ei turkulaisten maaliin ole isketty ainoatakaan ylivoimamaalia.

TPS on taistellut 44 kahden minuutin rangaistusta putkeen ilman ainuttakaan takaiskua alivoimalla. Edellinen kerta, kun punalamppu on syttynyt TPS:n pelatessa alivoimalla, oli reilu kolme viikkoa sitten Jyväskylässä, jolloin Ramzi Abid onnistui iskemään ylivoimaosuman.

Lue lisää ENNAKKOTEKSTISTÄ: TPS-KÄRPÄT