karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT

Birner: Kuin palaisin kotiin

Maanantaina joukkueeseen palannut Michal Birner ei päässyt näyttämään taitojaan KHL:ssä Lev Prahan joukkueessa ja odottaa nyt innolla paluuta kaukaloon.

Pääsimme jututtamaan Michalia keskiviikon aamutreenien jälkeen, joten takana oli jo muutamat treenit TPS:n kanssa. Vaikka edellisestä ottelusta on jo hiukan aikaa, niin hän luottaa olevansa valmis luistelemaan kaukaloon tänään HPK:ta vastaan.

- Olen treenannut koko ajan erittäin kovaa ja pelasin alkukaudesta yhdeksässä harjoitusottelussa eli pelituntumaakin löytyy, Birner toteaa.

Ensivaikutelmat Turkuun paluusta ovat Birnerillä erittäin positiiviset.

- Tuntuu kuin palaisin kotiin. Tunnen suuren osan pelaajista ja valmentajat, tämä teki päätöksestäni palata takaisin helpomman. Tuntuu kuin en olisi ollut poissa.

SM-liigaa 26-vuotias laitahyökkääjä ei ole ehtinyt paljoa seuraamaan, mutta HPK:hon hän on jo ehtinyt hieman tutustumaan.

- HPK:ssa on ollut melko suuri vaihtuvuus ja myös valmennus on muuttunut. Lähdemme tietenkin oman pelin kautta, hyvällä puolustuksella eikä anneta helppoja maaleja, Birner pohtii illan ottelun teeseja.

Vaikka pelaajat ja valmentajat toteavat aina pelaavansa ottelu kerrallaan, niin pienen tivaamisen jälkeen Birner suostui kääntämään katseensa jo lauantain kotiotteluun.

- Odotan ottelua innolla. Kotiottelut ovat aina erityisiä ja vielä HIFK vastassa. Molemmat ovat saaneet NHL-vahvistuksia. Luvassa on varmaan upea tunnelma niin pelaajille kuin kannattajille, Birner kommentoi.