041

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT

Wien juotti TPS:lle karvasta kalkkia

TPS hävisi jäähyrikkaassa ottelussa Vienna Capitalsille jatkoajalla 3-4.

Turkulaiset johtivat ottelua avauserässä jo 3-0, mutta lopulta kotijoukkue kiri rinnalle ja ohi. Voittomaalin sivalsi Dan Bjornlie ylivoimalla jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.

- Kova taistelu oli kaikin puolin. Olisimme ansainneet enemmän, mutta nyt kävi näin. Meillä oli vielä läpiajo puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, TPS-luotsi Pekka Virta harmitteli.

Ottelussa tuomittiin kaikkiaan kakkosia 20 kappaletta ja peli oli sitä myöten rikkonainen. Peräti kuusi maalia syntyi ylivoimalla.

- Hirveä määrä jäähyjä kummallekin joukkueelle, vaikka peli ei ollut missään nimessä rumaa. Ylivoimamaaleja tehtiin paljon puolin ja toisin eikä tasakentällisin juuri pelattu, Virta jutteli.

TPS voitti European Trophyn kolme ensimmäistä peliä, mutta hävisi vieraskiertueen kaikki kolme. Virta pyrkii ammentamaan oppia tappiollisista peleistä.

- Harmi vain, että peli päättyi näin. Nyt vähän koettelee, sillä mikään ei tunnu natsaavan kunnolla kohdilleen. Tämä pitää vain kestää ja kääntää yhteisiksi kokemuksiksi. Paljon tuli tietoa ja kokemusta ja kaikki säilyivät kutakuinkin terveinä.