011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

TPS tappioon Salzburgissa

TPS ei kyennyt kartuttamaan pistetiliään European Trophyn Läntisessä Divisioonan viimeisessä ottelussa, vaan kärsi 2-4-tappion EC Red Bull Salzburgille.

TPS oli koko ottelun tappioasemassa. Toisessa erässä se onnistui kaventamaan Garrett Raboinin osumalla tilanteeksi 1-2, mutta kolmannen 20 minuuttisen maaliteon aloitti jälleen kotijoukkue.

Tomas Plihal kavensi tilanteeksi vielä 2-3. Ajassa 59.30 Robert Earl sinetöi kuitenkin isäntien 4-2-voiton, jättäen TPS:n päävalmentaja Pekka Virran mietteliääksi.

- Tiukka peli, mutta ei riittänyt tänään. Parantamista jäi monelta osa-alueelta. Aika monelle sattui musta päivä, aika pahoja virheitä tuli, Virta manasi.

- Tulosta on kuitenkin kunnioitettava, vastustaja oli parempi. He olivat energisiä ja taistelivat kotiyleisön edessä hyvin. Meillä oli omat etsikkoaikamme, kuten oli myös kaverilla. He käyttivät omat momenttuminsa paremmin.

Kauan ei turkulaisten tarvitse laakereillaan levätä, sillä seuraava ottelu ja kaupunki on edessä jo huomenna sunnuntaina. Vastaan asettuu Itä Divisioonan hännille jäänyt Vienna Capitals.

- Hyvä, että uusi yritys tulee mahdollisimman nopeasti. Vastustajasta en tiedä ennakkoon mitään. Omassa pelissä on paljon tekemistä ja sitä täytyy lähteä parantamaan. Opimme toivottavasti koko ajan lisää, Virta naulaa.