021

Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT

TPS isännöi Färjestads BK:ta

Avausottelunsa European Trophyssä voittanut TPS joutuu astetta kovemman haasteen eteen, kun torstaina Turussa vastaan asettuu ruotsalaisseura Färjestad.

Avausottelussa Slavia Prahan 2-0-voittanut TPS ja päävalmentaja Pekka Virta saivat paljon tärkeää oppia tulevaisuutta ajatellen.

- Opin tiellä ollaan koko ajan. Tämä oli ensimmäinen tosipeli ja oli kiva päästä pelaamaan. Olemme muuttaneet pelisysteemiä ja oli kiva päästä näkemään mikä on mennyt jakeluun ja mikä ei. Seuraava peli tuo taas lisää informaatiota ja materiaalia tulevaisuutta ajatellen, Pekka Virta toteaa.

- Tuloskin oli ihan mukava. Sillä on keskimäärin mukavampi voittaa, kuin hävitä, Virta hymähtää.

- Toki voitto myös mielestäni ansaittiin, vaikka pelissä oli omat huonot hetkensä. Uudesta molarista jäi oikein hyvä kuva ja kun suuri osa pelaajista on minulle uusia, niin sain erinomaista tietoa pelaajamateriaalistani.

Torstainen vastus Färjestads BK ei ole Virralle järin tuttu. Se kuitenkin tiedetään, että yhdeksänkertainen Ruotsin mestari on todella kovan luokan vastus.

- Vastus kovenee selkeästi ja on Euroopan selkeä huippujoukkue. Kiva päästä mittaamaan tasoa heitä vastaan ja nähdä pystytäänkö itsekin parantamaan peliä.

 

- Vastustajaa ei ole sen tarkemmin scoutattu, koska tässä vaiheessa kautta on tärkeää oman pelin sisäänajo. Sitten kun perusteet on taottu lihasmuistiin, voidaan alkaa katselemaan vastustajien pelityylejä.

Turussa European Trophy on otettu suurella mielenkiinnolla vastaan.

- Pelit herättävät keskustelua ja torilla nämä pelit ovat nousseet puheenaiheeksi. Katsojiakin ensimmäisessä pelissä oli mukavasti, kun odotettiin vähän reilua tuhatta, niin paikalle ilmaantui 2500. Kisa on selkeästi kasvattanut mielenkiintoaan, eikä olisi ihme jos parin vuoden päästä nämä pelit täyttäisivät jo koko katsomon, Virta ennustaa.

TPS - Färjestads BK

TO 18.8. klo 18.30

OSTA LIPUT