021

Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT

TIEDOTE: Mikko Eloranta TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtajaksi

Pitkän ja ansiokkaan pelaajauran Turun Palloseurassa tehnyt Mikko Eloranta siirtyy TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajaksi.

Kasvattiseuransa junioripuolen yhteyspäällikön tehtäviä viimeiset kaksi vuotta hoitanut Eloranta ottaa uudet haasteet ilomielin vastaan.

- Haluan olla mukana kehittämässä tulevaisuuden jääkiekkoa sekä tuomassa uusia turkulaisia pelaajia kotimaiselle jääkiekkokartalle.

Toiminnanjohtajana TPS Juniorijääkiekon strategian ja perusarvojen toteutumisesta sekä käytännön tason toiminnasta vastaava Eloranta myöntää, että edessä on vielä paljon töitä.

- Kilpailu on yhä kovempaa myös junioritasolla, mutta aiomme pysyä kehityksen kärjessä, Eloranta toteaa.

TPS:n jääkiekkopuoli ja Lähivakuutus yhteistyöhön

TPS Juniorijääkiekko ry ja Lähivakuutus ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen, jonka myötä merkittävän taloudellisen tuen lisäksi Lähivakuutuksen kilpailukykyiset vakuutukset ovat entistä paremmin TPS Juniorijääkiekon jäsenten ulottuvilla.

Myös SM-liigan ja A-nuorten edustusjoukkueista vastaava HC TPS Turku Oy ja Lähivakuutus ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen.

Lähivakuutus on ollut mukana jo vuosia tukemassa turkulaista jääkiekkoa niin juniori- kuin edustusjoukkueen toiminnassa.

Lisätietoja

Lähivakuutus, Pasi Aakula, myynti- ja markkinointijohtaja, 050 561 3844

TPS Juniorijääkiekko ry, Mikko Eloranta, toiminnanjohtaja, 040 843 3003

HC TPS Turku Oy, Kari Hietarinta, toimitusjohtaja, 0400 603 001