021

Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit TO 3.12. 18:30

Parhaat joululahjavinkit

TPS tarjoaa monta erilaista tapaa ilahduttaa TPS:n kannattajia jouluna. Voit hankkia kausikortin, matsilipun tai vaikkapa lahjakortin, jolloin lahjansaaja voi itse päättää käyttääkö lahjakorttinsa fanituotteisiin tai ottelulippuihin.

LOPPUKAUDEN KAUSIKORTTI

Loppukauden kausikortit myynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä ja TPS-toimistolla. Esimerkiksi loput TPS:n runkosarjan ottelut näet fanikatsomossa hintaan 80 euroa.

Lue lisää

TPS-LAHJAKORTTI

Lahjakortteja löytyy kolmella eri arvolla: 20 €, 50 € ja 100 €. Lahjansaaja voi itse päättää käyttääkö lahjakorttinsa laadukkaisiin fanituotteisiin tai ottelulippuihin.

Lue lisää

TPS-VOUCHER

TPS-voucherin eli lippulahjakortin voi vaihtaa TPS:n ottelulippuun ennakkoon joko TPS-toimistossa tai otteluiden yhteydessä HK Areenan lipputoimistossa. Voucherit voit hankkia TPS-toimistosta (ma-pe 8.30–16.00).

FANITUOTTEET

TPS Shopin verkkokaupasta tilatut fanituotteet eivät enää ehdi jouluksi kotiinne, mutta tietty valikoima fanituotteita löytyy myös Intersport Megastore Länsikeskuksesta ja Intersport Skanssista sekä Sportia World Myllystä.

PIPO TAI KAULAHUIVI + KAKSI MATSILIPPUA SAIPA-OTTELUUN HINTAAN 40 EUROA

TPS-toimistosta voit ostaa pipon tai kaulahuivin + kaksi A-/C-katsomon matsilippua 29.12. TPS-SaiPa otteluun edulliseen yhteishintaan 40 euroa. Tarjous voimassa 21.12. asti.

Hauskaa joulun odotusta!