021

Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT

Lohkoykkönen Frölunda Indians TPS:n vieraaksi

TPS on aloittanut European Trophyn väkevästi ja jatkanut voittojen tiellä vaikka vastustajat ovat käyneet kovemmiksi ja kovemmiksi.

Torstaina TPS kaatoi Färjestadin, päävalmentaja Pekka Virran mukaan ansaitusti.

- Me pelattiin hyvä peli ja ansaittiin voitto. Meillä oli viisi vastaan viisi tilanteissa enemmän paikkoja, vaikka ratkaistiinkin peli lopulta ylivoimalla. Hyvä kamppailu meiltä, eikä meillä ollut hätää missään vaiheessa tasaviisikoin, Virta iloitsee.

Virta kehittää Tepsin peliä ottelu ottelulta, teema kerrallaan.

- Ensimmäisen pelin iso teema oli ajaa sisään pelillisiä asioita ja sitä miten peliä rakennetaan. Toisessa pelissä harjoiteltiin sitä, miten taistellaan loppuun saakka, autetaan kaveria, blokataan laukauksia ja kaikki sitoutuivat siihen iästä ja kansalaisuudesta huolimatta eriomaisen hyvin. Mustelmia tuli ja pari kaveria ei varmaan pysty pelaamaan, mutta olen todella iloinen taisteluilmeestä.

- Kolmannessa pelissä otetaan hieman lisää nuoria mukaan ja levennetään materiaalia. Ylivoimapeliä hiotaan nopeammaksi, haluan enemmän laukauksia, vähemmän hierontaa. Koetetaan hallita pelivälinettä ja puolustaa pitämällä kiekkoa. Ne ovat kolmannen pelin teesit, Virta kertoo.

Vastustajaa Virta ei ole paljoa viitsinyt scoutata, sillä oman pelin hiominen on tässä vaiheessa tärkeämpää.

- Se tiedetään, että isokokoisia äijiä tulee vastaan, mutta meillä on sen verran pienikokoinen porukka, että aina me ollaan se pienempi porukka. Me pyritään pärjäämään meidän omilla vahvuuksilla ja totta kai voittoa tästä lähdetään hakemaan.

 

LA 20.8. klo 17.00

TPS - Frölunda Indians

Osta liput

 

Huom. ottelu alkaa jo klo 17.00. Ovet avataan klo 16.00.

 

 

Ottelun yhteydessä lisäohjelmaa. Saavu ajoissa paikalle.

Tänään kannattaa tulla hyvissä ajoin paikalle, sillä TPS-valmentaja Mika Strömberg ja -pelaaja Timo Salo ovat DJ Maken haastattelussa klo 16.15 alkaen HK Areenan Daltons' Saloonsissa.

 

Noin klo 16.30 paikalle saapuu haastatteluun NHL-tähti ja viime vuoden Stanley Cup -finalisti Sami Salo.

 

Lue lisää:

Kausikorttilaisten tapahtuma la 20.8. klo 16.15-16.45 HK Areenan Daltonsissa