021

Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit TO 3.12. 18:30

Joni Tuominen: Innolla uuteen kauteen!

TPS sai maanantaina takalinjoilleen lisää verta, kun joukkueeseen liittyivät kokeneet liigapuolustajat Joni Tuominen ja Mikko Viitanen. Kaksikko hyppäsi heti ensimmäisenä päivänä joukkueen kanssa jäätreeneihin HK Areenalla ja vastasi muutamaan pikakysymykseen.

Bluesin A-junioreissa vielä kaudella 2001–2002 hyökkääjän paikalla pelannut Tuominen tunnetaan hyvin liikkuvana ja kiekollisen pelin taitavana puolustajana. SaiPassa viime kaudella kiekkoillut EJK:n kasvatti on pelannut SM-liigassa 302 runkosarjan ottelua tehoilla 25+71.

Edelliskaudella liigauransa parhaat pisteet (8+22) tehnyt Tuominen jäi ilman sopimusta ja liittyi maanantaina TPS:ään hyvillä mielin.

- Pääsy TPS:ään tuntuu erittäin hyvältä. Kasassa on ihan iskukykyinen porukka, missä on jonkun verran mestareitakin mukana . Olen ollut neljä kuukautta ilman joukkuetta ja on hieno päästä hyvään joukkueen mukaan. Uskon, että päästään korkealle tällä porukalla, Tuominen toteaa.

Positiiviseksi asiaksi Tuominen nostaa myös TPS:n päävalmentajan.

- Pidän Pekka Virran pelityylistä ja uskon, että se sopii minulle hyvin.

Itseään kiekolliseksi puolustajaksi, joka tuo joukkueeseen ylivoimatehokkuutta, kuvaileva Tuominen lataa itselleen kovat odotukset tulevalle kaudelle.

- Luvassa on tietenkin paras kausi uralla - kaikki edellytykset tähän ovat olemassa, Tuominen kommentoi.

 

- Lähden innolla uuteen kauteen!