251

karuselli_tpskookoo[829].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo KE 25.11. 18:30 OSTA LIPUT

HC TPS:n kotisivut uudistuneet

Kotisivujen uudistuksen lähtökohtana on pidetty niin suoraan saatuja palautteita kuin erilaisissa TPS:ään liittyvissä foorumeissa käytyjä keskusteluja.

Uudistuksen myötä HC TPS:n verkkosivuilta löytyy yhä helpommin TPS:n otteluihin ja pelaajiin liittyvät uutiset sekä videot. Myös sisällön jakaminen erilaisiin sosiaalisiin medioihin on nyt entistäkin vaivattomampaa.

Jatkossa yksittäisen ottelun yhteydessä löytyy niin ottelun ennakko, tilastot, kokoonpanot, raportti kuin videotkin omilta välilehdiltään.

Tämän lisäksi uudistuksia on tehty pelaajakohtaiseen sivuun, jossa nyt on näkyvissä myös tämän kauden tilastot kuin myös pelaajaan liittyviä videoita ja kuvia.

Uudistus toteutettiin yhteistyössä Sofis Design Oy:n kanssa.

Sivuston rakennetta ja sisältöä työstetään yhä, joten mikäli havaitset virheitä tai haluat muuten kommentoida uutta sivustoa, niin palautetta voit lähettää suoraan osoitteeseen tps@tps.fi tai kotisivujemme palaute-osion kautta.


Joukkue olemme me.
HC TPS

Huom! Mikäli olet vieraillut HC TPS:n sivuilla ennen sivustouudistusta, saattaa selaimen välimuistissa olla vanhan ulkoasun tyylimäärityksiä jotka sekoittavat uutta ulkoasua. Voit korjata ongelman klikkaamalla selainohjelman Reload/Päivitä -nappia (tai F5 näppäimistöltä).