251

karuselli_tpskookoo[829].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KooKoo KE 25.11. 18:30 OSTA LIPUT

Ässät ratkaisi ottelun A-nuoria vastaan jatkoajalla

A-nuoret kohtasivat viikonlopun aikana "paikallisvastustajat" länsirannikolta. Molemmissa otteluissa voitto karkasi hyvän alun jälkeen vastustajalle.

 

Päävalmentaja Niemisen mukaan tavoite oli parantaa lauantain Lukko-ottelusta.

- Lähdettiin parantamaan edellisestä pelistä ja hakemaan ehjää kolmea erää. Pelissä oltiin kuitenkin altavastaajina lähes koko ajan. 1-1 tilanteessa meillä oli muutamia erittäin hyviä maalipaikkoja siirtyä vielä johtoon aivan ottelun loppuhetkillä, Juuso Nieminen kommentoi.

- Tämän päivän pelissä positiivista oli ehjä maalivahtipeli, jonka ansiosta vastustaja hukkasi ison kasan maalipaikkoja Runolan hyviin torjuntoihin.

 

A-nuoret hävisivät viikonlopun molemmat ottelut ja peli ei pysynyt kasassa 60 minuuttia kummassakaan, mutta ensi viikolla on jälleen uudet ottelut.

- Tämä viikonloppu oli meille aika kova kokemus. Kaksi erää kuudesta pelattiin tosia hyvin, mutta sen jälkeen pelimme oli täysin kateissa. Haasteita riittää ja ensi viikolla yritetään taas olla parempia. Harjoitellaan lisää ja tulevana viikonloppuna laitetaan taas hanat kaakkoon ja nautitaan pelistä, Nieminen toteaa.

 

TILASTOT

Ässät - TPS 2 – 1 JA

14:31 0 – 1 LEHKONEN Artturi (MÄHÖNEN Krister)

44:08 1 – 1 TOLVANEN Joona (NUTO Kasperi, VILJANEN Valtteri)

60:13 2 - 1 RENDULIC Borna (NUTO Kasperi) YV VoM

Torjunnat

TPS Ville Runola 13+10+16+0=39

Lukko Niklas Kekki 9+5+4+0=18

Jäähyt

TPS 8 min.

Ässät 12 min.

Ottelun tilastot Jääkiekkoliiton sivuilta