kaudenavaus_uusi_karuselli.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

TPS-väriä nuorten maajoukkueissa maaottelutauolla

 

Maaottelutauon aikana nähdään Suomen nuorten maajoukkueissa lukuisia TPS-pelaajia.

 

Tyttöjen alle 18-vuotiaiden maajoukkue suuntaa Venäjälle Euro Hockey Tourin turnaukseen, jossa se kohtaa Venäjän lisäksi Ruotsin ja Saksan. Joukkueessa on mukana TPS Juniorijääkiekon C95 Wild -joukkueen maalivahti Isabella Portnoj.

 

Tyttöleijonien kokoonpano

 

 

Poikien alle 17-vuotiaiden maajoukkue pelaa maaotteluleirin Tshekeissä, jossa se kohtaa Tshekin kolme kertaa. Joukkueessa mukana ovat mm. TPS Juniorijääkiekon Mikko Lehtonen sekä HC TPS:n A-nuorten Rasmus Ristolainen ja Oskari Lehtinen.

 

Poikien alle 17-vuotiaiden kokoonpano

 

 

Poikien alle 19-vuotiaiden maajoukkue osallistuu Tanskassa pelattavaan viiden maan turnaukseen. Vuonna 1991 ja 1992 syntyneistä pelaajista koostuva joukkue kohtaa turnauksessa Tanskan, Itävallan, Valko-Venäjän ja Latvian. Joukkueessa mukana ovat sekä HC TPS:n edustuksessa että A-nuorissa tällä kaudella esiintyneet Mikael Aaltonen ja Toni Kluuskeri.

 

Poikien alle 19-vuotiaiden kokoonpano

 

 

MM-kisoihin valmistautuvan poikien alle 20-vuotiaiden maajoukkue lähtee Tshekkeihin neljän maan turnaukseen. Suomen lisäksi turnauksessa pelaavat Tshekki, Ruotsi ja Venäjä. Joukkueen maalivahtina torjuu SM-liigassa tällä kaudella kuudessa ottelussa esiintynyt Joni Ortio.

 

Poikien alle 20-vuotiaiden kokoonpano