karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT

TIEDOTE: TPS-kapteeni Ville Vahalahti loppukauden sivussa

Ville Vahalahden HPK-ottelussa saama reisivamma on odotettua pahempi ja tarvitsee nopeasti leikkaushoitoa. Kultakypärää miltei koko kauden pitänyt 33-vuotias hyökkääjä on pahimmassa tapauksessa loppukauden poissa kokoonpanosta.

 

Terveystalossa Vahalahden reiden tutkinut ortopedi Janne Sarimon mukaan vamman toipumisennuste on kolmesta neljään kuukautta.

 

- Yksi takareiden polvea koukistavista lihaksista on revennyt kokonaan irti. Vamma ei parane itsellään, vaan vaatii leikkaushoitoa mahdollisimman nopeasti.

  

- Toipuminen kestänee vähintään neljä kuukautta, joten käytännössä Vahalahden pelit tältä kaudelta ovat ohi, HC TPS:n konsultoiva ortopedi Sarimo toteaa.

 

HC TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuoren mukaan loukkaantuminen on erittäin valitettava tapaus.

 

- Vaikka kapteeni on sivussa, niin nyt pitää mennä joukkueena eteenpäin. Uusia ratkaisijoita joukkueesta toivottavasti löytyy.

  

- Siirtoikkunan sulkeutumiseen asti ollaan muutenkin valmiudessa mahdollisiin muutoksiin, mutta nyt ollaan liikkeellä ehkä hieman aktiivisemmin, Vuori toteaa.

HC TPS Turku Oy