karuselli_seuraavapeli (1).jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP PE 13.12. 18:30 OSTA LIPUT

SM-liigan toimitusjohtaja toivoo TPS:lle menestystä

 

Turkuhalli ja TPS ehdottoman tärkeitä SM-liigalle

Turkuhallin 20-vuotisjuhlahumussa vieraili myös SM-liigan toimitusjohtaja Jukka-Pekka Vuorinen, joka oli erittäin tyytyväinen siihen, että juhlaottelu saatiin järjestettyä näinkin hienosti.

- Ehdottoman hienoa, että saatiin juuri SaiPa-ottelu ja vielä täsmälleen samana päivänä. Nostalgiaa on tuotu mukaan, ja se on hieno asia. Juuri näillä tapahtumilla luodaan sitä suomalaista jääkiekkokulttuuria, Vuorinen kehui.

Taloudellisesti ajateltuna on hyvä, että Turkuhallin kaltaisia halleja on olemassa.

- Turkuhalli merkitsee SM-liigalle erittäin paljon, sillä Suomessa ei ole kovin montaa hallia, joilla on potentiaalia nostaa liigan katsojakeskiarvoa. Näitä on tällä hetkellä Turkuhallin lisäksi lähinnä Hartwall-areena, Vuorinen totesi.

Vaikka urheilullisesti onkin hieno asia, että myös pienemmät seurat keikkuvat liigan kärjessä, olisi liigan jatkuvuuden kannalta tärkeää, että suuret seurat pärjäävät pitkässä juoksussa.

- Mitään joukkuetta syrjimättä täytyy sanoa, että olisi tärkeää että Tepsi ja Jokerit pelaisivat hyvin, koska se olisi taloudellisesti liigalle hyvä. Kyllähän esimerkiksi viime kevään play-offien talous oli Tepsin varassa, Vuorinen myönsi.

Teksti:

 

Henri Saloranta