kaudenavaus_uusi_karuselli.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Nimityksiä TPS Juniorijääkiekko ry:ssä

Mikko Eloranta on nimitetty TPS Juniorijääkiekko ry:n yhteyspäälliköksi 14.9.2009 alkaen. Pitkän ja ansiokkaan pelaajauransa Turun Palloseurassa viime keväänä päättänyt Eloranta tuo tuoreen näkemyksen seuran toiminnan kehittämiseen.

NHL:ssa ja Euroopan huippuliigoissa menestynyt TPS –peluri on erittäin osuva vahvistus TPS:n organisaatioon. Elorannan kokemus ja lajiosaaminen kanavoidaan seuran toiminnan kehittämiseen sekä yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien hoitamiseen, sanoo TPS Juniorijääkiekko ry:n hallituksen puheenjohtaja Timo Helanto.

Elorannan tietä kaukalosta toimistoon tulee tasoittamaan Jukka Koivu. Kokenut valmentaja ja kiekkovaikuttaja ottaa vastuulleen TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtajan tehtävän. TPS Juniorijääkiekko ry:n organisaation uudistuksen osana TPS Hockey Akatemian rehtorin ja TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtajan tehtävät yhdistyvät. Toiminnanjohtaja vastaa seuran strategian ja perusarvojen toteutumisesta sekä käytännön tason tekemisestä.

Organisaatioon saatiin johtajuutta, kokemusta ja selkeyttä. Eloranta-Koivu –kaksikko keskittyy seuratoiminnan johtamiseen ja varainhankintaan. Valmennuspäällikkö Sami Aaltonen joukkoineen omistautuu täysin urheilu- ja valmennustoiminnan kehittämiseen, Helanto linjaa tyytyväisenä.

Lisätiedot:

Timo Helanto

puheenjohtaja

TPS Juniorijääkiekko ry

040 900 2042