kaudenavaus_uusi_karuselli.jpgmökkikausi_karuselli.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Mika Alatalo TPS:n C-junioreiden vastuuvalmentajaksi

Pitkän ja vakuuttavan pelaajauran omaava Mika Alatalo aloitti tänään TPS:n C-junioreiden valmentajana. TPS:ssäkin yli 430 liigaottelua kiekkoillut Alatalo täydentää jääkiekon C-nuorten SM-sarjassa pelaavan joukkueen valmennustiimiä, sillä joukkueen aiempi vastuuvalmentaja Ismo Lehkonen siirtyi aiemmin tässä kuussa Mestis-seura KooKoon päävalmentajaksi.

Tarve C-nuorten valmennuksen täydentämiseen syntyi tällä viikolla, kun joukkueen entinen vastuu-valmentaja Ismo ”Ika” Lehtonen siirtyi korvaamaan Vladimir Kolekin Mestis-seura KooKoon peräsimeen.

Alatalo oli hyvin nopeasti valmis astumaan uuteen tehtävään vaikka valmentaminen onkin hänelle uusi ulottuvuus jääkiekosta. ”Tämä on ihan uutta. Onneksi joukkueen toinen valmentaja, Kalle Lahti, auttaa kuitenkin mukaan pääsemisessä”, Alatalo mietiskelee.

Pitkään TPS:ssäkin viihtynyt Alatalo oli TPS Juniorijääkiekon yhteydenotosta innostunut. ”Olen ylpeä, että minua kysyttiin tähän tehtävään. Koen, että minulla on jotain annettavaa C-nuorille”, Alatalo mainitsee.

Alatalo aloittaa tehtävät jo tänään osallistumalla C-nuorten treeneihin. Tämän kauden tavoitteista hän ei vielä pysty tarkemmin sanomaan, mutta lähtökohdat ovat hyvät, sillä TPS:n C-nuorten joukkue ylsi aiemmin tällä kaudella SM-karsinnassa neljänneksi ja varmisti näin paikan C-nuorten SM-sarjaan.

Joukkue on kahden ottelun jälkeen C-nuorten SM-sarjan seitsemäntenä.

TPS Juniorijääkiekko ry