311

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Tutustu Lyytin toimintaan ja osallistu kilpailuun

TPS on näkyvästi mukana sosiaalisessa mediassa mm. Twitterin ja Facebookin kautta, mutta laadukas ja moderni verkkoviestintä vaatii lukuisia työkaluja näiden lisäksi.

TPS on luottanut toiminnassaan aiemminkin vahvoihin turkulaisiin teknologia-alan toimijoihin, sillä kotisivujen (hc.tps.fi ) toimivuudesta ja suunnittelusta vastaa Sofis Design, kauden alussa julkaistuista mobiilisivuista (m.hc.tps.fi) vastaa Anders Inno ja uutiskirjeet lähetetään e-maileri-palvelun kautta. TPS:n sähköinen työkaluvalikoima laajentui syksyllä, kun yhteistyöhön lähti mukaan tapahtumanhallintaohjelmistoa tarjoava Lyyti Oy.

JOUSTAVUUTTA TAPAHTUMIEN HALLINTAAN

HC TPS Turku Oy:n markkinointipäällikkö Rauno Sjöroos on ollut tyytyväinen Lyytin tarjoamaan apuun tapahtumien hallinnan osalta.

- Järjestämme lukuisia tilaisuuksia eri sidosryhmillemme kauden aikana ja Lyytin avulla käytännönjärjestelyt ovat helpottuneet huomattavasti. Suuri merkitys Lyytillä on ollut etenkin kannattajamatkojemme ilmoittautumisten vastaanotossa, Sjöroos toteaa.

TUTUSTU LYYTIN TOIMINTAAN JA OSALLISTU KILPAILUUN

Kokeile kuinka helppoa ilmoittautuminen on Lyytin avulla ja täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan neljän hengen Business Club -paketti TPS:n ensimmäiseen runkosarjan kotiotteluun kaudella 2013–2014. Palkinnon arvo on 340 euroa.

Klikkaa itsesi kilpailuun tästä tai skannaa
ylläoleva qr-koodi mobiililaitteella. 

Kilpailu on voimassa 12.03.13–26.03.13 välisenä aikana.