011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Suuri kannattajamatka pohjoiseen: Lukko-TPS la 16. helmikuuta

Nyt se kauan odotettu SUURI RYÖSTÖRETKI on täällä eli HC TPS järjestää kannattajamatkan Raumalle la 16. helmikuuta klo 18.30 pelattavaan Lukko-TPS otteluun.

Voit hankkia joko MATKAPAKETIN tai PELKÄN PÄÄSYLIPUN samaan katsomoon TPS:n kannattajien kanssa. Lähde nyt rohkeasti mukaan myös vieraskatsomoon nauttimaan upeasta tunnelmasta ja loistavasta seurasta.

Helsinkiin saatiin jo kunnioitettavat lähes 100 lähtijää reissullemme ja tunnelma oli aivan loistava. Bussimatkan ja lipun yhteishinta Raumalle on 19 euroa, joten siitäkään ei voi enää huikealle reissulle osallistuminen jäädä kiinni.

Kerätään siis vähintään tämän kauden ennätysporukka kasaan ja mennään laulamaan pohjoisen pikkuveljet (Äijän)suohon. Nyt rohkeasti mukaan ja tutustumaan uusiin ihimisiin.

MATKAPAKETTI:

  • lippu otteluun (B5-katsomo)
  • bussikuljetus (Turku-Rauma-Turku)
  • hinta 19 euroa 


PELKKÄ PÄÄSYLIPPU:

  • lippu otteluun (B5-katsomo)
  • hinta 14 euroa
  • pääsylipun noutopaikasta tiedotetaan myöhemmin tarkemmin


OSTA KANNATTAJAMATKASI TÄSTÄ

Lähtö klo 16.00 osoitteesta Aurakatu 2, Turku. Muut mahdolliset pysäkit matkan varrella: Nousiaisten Nesteen pysäkki ja ABC Laitila.

Paluu takaisin samaan osoitteeseen ottelun jälkeen. HC TPS pidättää oikeuden muutoksiin.


LISÄKANNUSTIN

Eniten KANNATTAJAMATKOJA yhdellä kerralla Lyytin kautta tilanneelle annetaan vuoden 1956 mestaruuden näköispaita. Kyseinen paita tilattiin Travis Ehrhardtille 90-vuotisjuhlaotteluun, mutta paidalla ei ole pelattu.


Paidan selkämyksessä on Ehrhardtin nimmari. Viime kannattajamatkalle Helsinkiin yksi henkilö tilasi seitsemän matkaa. Päästäänkö tällä kertaa suurempiin lukemiin?

20 matkaa on maksimimäärä mitä Lyytin kautta voi tällä hetkellä ostaa, joten mikäli haluat ostaa enemmän, niin ota yhteyttä suoraan yhteyttä kotisivujemme palauteosion kautta.