311

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Lauantaina TUPLASTI Tepsiä!

Lauantaina 2. maaliskuuta HK Areenalla hemmotellaan TPS-jääkiekon ystäviä, sillä lätkäntäyteinen päivä käynnistyy klo 13.00 Nuorten SM-liigan ottelulla HIFK:ta vastaan ja jatkuu klo 17.00 edustusjoukkueen matsilla Tapparaa vastaan.

LIPUT VAIN A-NUORTEN OTTELUUN:

  • Aikuiset 5 €
  • Lapset (alle 12v.) ILMAISEKSI
  • HC TPS:n kausikorttilaiset ILMAISEKSI
  • TPS-Tappara (2.3.) lipun ostaneille vapaapääsy KAUPAN PÄÄLLE.


S-ETUKORTILLA TOK:in isännyysotteluun -50% aikuisten normaalihintaisista lipuista Tappara-otteluun. Samalla lipulla pääset myös ilman lisämaksua A-nuorten lauantaiseen otteluun. Lippujen hinnat toimituskuluineen 5–35,50 €.

LASTENLIPPU 5 euroa toimituskuluineen. HK Areenan ovet avataan klo 12.30 ja lipunmyynti tapahtuu lipputoimistossa ja voit siis ostaa suoraan lipun iltapäivän Tappara-otteluun -> saat kaupan päälle pääsyn A-nuorten otteluun.

HK Areenalla palvelee A-nuorten ottelun aikana Sport Café ja viereinen ykköskioski. Klo 12.30-16.00 välisenä aikana kioskeissa ja ravintoloissa tarjouksia.

TPS-Tappara ottelussa on ERIKOISOHJELMAA PERHEEN PIENIMMILLE eli klo 16.00 alkaen luvassa on Marlin piirustuskilpailua, paikalla ovat sekä Pandan että Mehukatin maskotit ja TPS-kissat jakavat ilmaisia TPS-siirtotatuointeja.