311

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Juuso Nieminen valittu Nuorten SM-liigan parhaaksi valmentajaksi

TPS:n A-nuorten päävalmentaja Juuso Nieminen on valittu Nuorten SM-liigassa kauden parhaaksi valmentajaksi.

Nieminen valmensi TPS:n B-nuoret SM-sarjan hopealle kauden 2011 päätteeksi ja hänet valittiin kyseisellä kaudella B-nuorten SM-sarjan parhaaksi valmentajaksi.

Nieminen luotsasi tällä kaudella TPS:n A-nuoret runkosarjassa kolmannelle sijalle ja puolivälierät HIFK:ta vastaan alkavat sunnuntaina HK Areenalla klo 16.00.

Niemisen mukaan ensimmäiset tavoitteet on jo tällä kaudella saavutettu, mutta lisää on vielä tulossa.

- Tämän kauden aikana ollaan onnistuttu luomaan joukkueelle oma, toimiva ja luontainen identiteetti. Liikkuva, luisteleva ja innokas pelitapa on vauhdittanut pelaajia onnistumisiin tämän kauden aikana.

- Onnistumisen kannalta tärkeimpään, eli itseluottamukseen ollaan onnistuttu vaikuttamaan positiivisesti kokonaisvaltaisella valmentamisella.

- Ollaan runkosarjassa saavutettu tämä himoittu paikka kevään peleissä ja nyt on aika ottaa jokaisesta päivästä ilo irti. Näemme edessämme vain mahdollisuuksia. Kyse on siitä, miten hyvin pystymme keskittymään elämään hetkessä, nauttimaan, miettimättä liikaa tulevia tai menneitä.

- Huikeita ja legendaarisia tarinoita syntyy koko ajan ja meillä on mahdollisuus kirjoittaa uusi sellainen.

- Toivon, että saamme positiivisen ja kannustavan tuen turkulaiselta kiekkoyleisöltä. Olemme runkosarjan onnistumisella mahdollistaneet myös yleisölle tilaisuuden nauttia play off -pelien jännityksestä.

- Toivottavasti iso joukko turkulaisia löytää tiensä seuraamaan meidän otteita paikan päälle HK Areenalle!

HC TPS onnittelee Juusoa ja toivottaa
menestystä tuleviin playoffeihin!