311

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Jokerit-ottelussa tarjouksia ja runsaasti oheisohjelmaa

Ystävänpäivän kunniaksi TPS-toimistolta ja HK Areenan lipputoimistosta KAKSI LIPPUA YHDEN HINNALLA. Ystävänpäivätarjouksia on myös luvassa TPS Shopissa ja kioskeissa.

Torstaina HK Areenalle vieraaksi saapuu SM-liigan kärkijoukkue Jokerit. Viime kerralla Mutka ja mustavalkoiset kannattajat hiljensivät runsaslukuisen Jokeri-lauman, kun TPS kaatoi Jokerit lukemin 4-2.

OSTA LIPUT ENNAKKOON JA VÄLTÄ JONOT
Matsiliput kätevästi ennakkoon Lippupalvelusta, TPS-toimistosta (ma-pe 8.30-16.00). HUOM: Kaksi lippua yhden hinnalla -tarjous on lunastettavissa vain TPS-toimistolta tai HK Areenan lipputoimistosta (alk. 1,5 h ennen ottelun alkua).

LIVEMUSIIKISTA voit nauttia ennen ottelua ja ensimmäisellä erätauolla ravintola Metropolissa. Musasta vastaa Robert Gheorghe & Ville Tomminen - All Blues kitaraduo.

 

TOISELLA ERÄTAUOLLA Gladiaattorin käytävällä Ikun haastattelussa on FC TPS:n keskikenttäpelaaja WAYNE BROWN. Saavu kuuntelemaan vuonna 2009 vuoden liigapelaajaksi kruunatun TPS-pelaajan tuoreimmat kommentit FC TPS:n tulevaa kautta ajatellen.

 

Ja mikäli olet OPISKELIJA (eli hallussasi on voimassa oleva opiskelijakortti) JA omistat opiskelijahaalarit, niin pistä opiskelijahaalarit jalkaan ja opiskelijakortti taskuun, niin pääset ottelutapahtumaan ILMAISEKSI. Edun tarjoaa hinauspalvelu Oili Jalonen Oy. Tarjous ei ole voimassa pelkällä opiskelijakortilla.