311

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg

Brian Willsie jatkaa ensi kaudella TPS:ssä

HC TPS ja Brian Willsie ovat tehneet sopimuksen kaudelle 2013–2014. Pelaajan pyynnöstä TPS on vapauttanut 34-vuotiaan kanadalaishyökkääjän tämän kauden sopimuksesta ja hän jatkaa loppukauden Sveitsin liigassa.

Willsie on ollut tällä kaudella yksi TPS:n tehokkaimmista pelaajista tehden 48 ottelussa 35 tehopistettä (24+11) ja hän on SM-liigan maalipörssin toisella sijalla.

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlundin mukaan tiukkaa päätöstä pohdittiin pitkään ja hartaasti.

- Totta kai menetys on suuri eikä pelkästään pelillisesti, mutta uskon, että kopissa on jätkiä valmiina täyttämään syntyvän aukon ja ottamaan vastuun vastaan. Brian on halunnut NHL:n jälkeen nähdä Euroopan eri kiekkosarjoja emmekä halunneet olla hänen unelmansa esteenä, kun kaikille osapuolille sopiva tarjous tuli vastaan, Österlund kommentoi.

- Toivotamme hänelle menestystä loppukauteen ja olemme luonnollisesti erittäin iloisia siitä, että saamme hänet takaisin Turkuun jälleen ensi kaudella.

Oikealta ampuva Willsie on pelannut urallaan NHL:ssä 381 ottelua. Parhaimmalla NHL-kaudellaan (2005–2006) monipuolinen hyökkääjä takoi Washington Capitalsin riveissä tehot 19+22. Kokenut laitahyökkääjä lähtee haikein, mutta päättäväisin mielin uusiin haasteisiin.

- Olen pitkään halunnut nähdä Eurooppaa ja olen tyytyväinen, että TPS antoi tähän mahdollisuuden. Olen erittäin iloinen ajastani TPS:ssä ja koko perheeni on viihtynyt mainiosti Turussa. Palaan mielelläni ensi kaudella takaisin, Willsie kuvailee tunnelmiaan.

Willsien tuleva seura tiedottaa siirrosta lähiaikoina.

HC TPS