karuselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpgkaruselli_seuraavapeli.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Tappara PE 27.9. 18:30 OSTA LIPUT

Ilme uudistunut historian aikana useita kertoja

HC TPS:n ensisijaisen logon vaihtaminen ei ole poikkeuksellista SM-liigan eikä TPS:n historiassa. Ensi vuonna 90 vuotta täyttävän Palloseuran historian aikana jääkiekkojoukkueella on ollut monia logoja.

Perinteikkään pallologon erilaiset variaatiot ovat olleet käytössä aina kaudelle 1980–1981 asti, jolloin käyttöön otettiin ”kaukalologo”. Logo oli käytössä yhdeksän kauden aikana mm. Juhani Wahlstenin, Matti Keinosen ja Juhani Tammisen valmennuksen aikana. Hannu Jortikan ensimmäisen valmennuskauden päätteeksi kyseinen logo näki ensimmäisen ja ainoan mestaruutensa.

Jortikan toisella valmennusvuodella TPS otti jälleen pallologon käyttöön ja kausi päättyi kultajuhliin.

 

 

Toisen perättäisen mestaruuden jälkeen TPS otti käyttöönsä kaudella 1990–1991 kultalehvät pallologon ympärille. Kauden päätteeksi seura juhlisti ensimmäistä triplamestaruuttaan. Kultalehväisen logon aikana 1990-2007 nähtiin toistaiseksi TPS:n menestyksekkäimmät vuodet, sillä joukkue oli voittanut kuuden Suomen mestaruuden lisäksi Euroopan Cupin, EHL:n ja Super Cupin mestaruudet. Mestaruuksien lisäksi palkintokaappiin kertyi myös lukuisia muita mitaleita.

 

 

Kaudella 2007–2008 TPS otti jälleen pallologon käyttöönsä. Joukkue juhli mestaruutta pallologolla

vuonna 2010 kauden päätteeksi, sijoituttuaan runkosarjassa kuudenneksi.

SIIRRY ÄÄNESTYKSEEN

Joukkue olemme me.

HC TPS