karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Vahalahti ja Erkinjuntti A-maajoukkueen MM-leirille


A-maajoukkueen ensimmäinen MM-leiriryhmä on nimetty ja mukaan pääsi kaksi TPS:n pelaajaa. Hyökkääjät Ville Vahalahti sekä leijonatulokas Antti Erkinjuntti matkustavat ensi viikon alussa päävalmentaja Jukka Jalosen johdolla A-maajoukkueen ensimmäiselle MM-leirille Unkariin. 

Ensimmäinen MM-leiriryhmä on sekoitus kokemusta sekä viiden leijonanoviisin myötä myös nuoruuden intoa. Kokeneimmasta päästä mainittakoon puolustaja Petteri Nummelin.

Leijonatulokkaiden viisikon muodostavat hyökkääjät Erkinjuntin lisäksi hyökkääjät Henri Heino (Pelicans), Tero Koskiranta (SaiPa) ja Max Wärn (HIFK) ja Tero Koskiranta (Saipa) sekä puolustaja Mikko Kousa (Pelicans). Koskirantaa lukuunottamatta tulokkailla on aiempaa kokemusta nuorisomaajoukkueista.

– Ensimmäisen viikon leiriryhmässä on jo useita pelaajia, jotka saatetaan nähdä kevään MM-kisamiehistössä. Mukana on jo kautensa lopettaneista kaikki pelaajat, joilla on realistiset mahdollisuudet kisakoneeseen. Lisäksi ryhmään valittiin muutamia SM-liigassa hyvin onnistuneita nuoria pelaajia hakemaan kokemusta kansainvälisistä peleistä, toteaa päävalmentaja Jukka Jalonen. (Lähde: www.jaakiekkoliitto.fi)

Suomi matkustaa Unkariin ensi viikon alussa ja kohtaa MM-kisojen A-sarjaan nousseen kotijoukkueen torstaina Budapestissa ja perjantaina Miskolcissa. 

Ottelut (Suomen aikaa):

 

2.4.2009 klo 20.00 Unkari - Suomi, Budapest

3.4.2009 klo 19.00 Unkari - Suomi, Miskolc

A-maajoukkueen 1. MM-leiri:

Maalivahdit


Riksman Juuso

Jokerit


Tarkki Iiro

SaiPa

Puolustajat

Aalto Teemu

Linköping

Hietanen Juuso

Brynäs

Kousa Mikko

Pelicans

Lehtonen Mikko

Timrå IK

Mäenpää Mikko

HPK

Nummelin Petteri

HC Lugano

Saravo Pekka

Linköping

Seikola Markus

Ilves

Hyökkääjät

Erkinjuntti Antti

TPS

Heino Henri

Pelicans

Hirschovits Kim

HIFK

Hyvönen Hannes

Minsk

Kerman Kalle

Jokerit

Komarov Leo

Pelicans

Koskenkorva Kimmo

Skellefteå

Koskiranta Tero

SaiPa

Makkonen Jussi

HPK

Pyörälä Mika

Timrå IK

Vahalahti Ville

TPS

Wärn Max

HIFK