261

karuselli_nytonaika[472].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Lukko LA 3.10. 17:00 OSTA LIPUT

HC TPS vie liikunnan iloa kouluihin - TPS:n koulukiertue starttaa

TPS:n junioripuolen valmennuspäällikkö Sami Aaltonen toi mukanaan Lahdesta idean viedä TPS kouluihin lapsia liikuttamaan ns. koulukiertueen muodossa. TPS:n koulukiertue käynnistyy tällä viikolla, kun tapahtuma järjestetään Vasaramäen ja Ilpoisten kouluissa.

Idea koulukiertueeseen on lähtenyt urheiluseuran halusta viedä mukanaan liikunnan iloa lasten keskuuteen ja innostaa lapsia liikkumaan. Samalla TPS voi tuoda tietoisuutta junioritoiminnastaan lasten pariin. Tätä kautta saadaan varmasti myös uusia jääkiekon harrastajia Turun alueelle.

– TPS haluaa omalta osaltaan olla mukana lisäämässä lasten liikunnan harrastamista. Pääpainon tulee olla liikunnan leikkimielisyydessä ja yhteisessä hauskanpidossa, kun innostetaan lapsia lisäämään liikuntaa, visioi Aaltonen.

Vasaramäen ja Ilpoisten kouluissa liikutaan ja leikitään tällä viikolla

Koulukiertue vierailee tällä viikolla Vasaramäen ja Ilpoisten kouluissa liigapelaajien kera.

Ohjelmassa on liigapelaajien haastattelut, junioritoiminnan lyhyt esittely sekä liikunta-aiheinen tietovisailu. Tapahtuma huipentuu leikkimieliseen salibandyotteluun lasten ja liigapelaajien kanssa. Tilaisuuden puuhamiehenä ja vetäjänä toimii TPS:n valmennuskoordinaattori Marko Mäenpää.

TPS toivoo lisää kouluja yhteistyöhön

Tapahtumalla on nyt valmis sapluuna olemassa ja se on helppo toteuttaa kaikissa kouluissa.

- Mäenpää on ideaa jo useisiin kouluihin markkinoinut ja TPS toivoo mahdollisimman monen koulun lähtevän mukaan yhteistyöhön. Olkaa yhteydessä TPS:n junioripuoleen, jos haluatte TPS:n koulukiertueen vierailevan omassa koulussanne, rohkaisee Aaltonen.

Oletko opettaja tai rehtori? Haluatko TPS:n koulukiertueen vierailemaan myös teidän kouluunne?

Ole yhteydessä TPS:n juniorijääkiekkoon:

Valmennuspäällikkö Sami Aaltonen, sami.aaltonen(at)tps.fi, 020 720 7212

Valmennuskoordinaattori Marko Mäenpää, marko.maenpaa(at)tps.fi, 020 720 7215